• 0

Prvi virtuelni regionalni sajam održava se 18. septembra

Najbolji ima priliku za investiciju

  • 0

Prvi virtuelni regionalni sajam biznisa i inovacija u regionu Western Balkans Startup Expo održaće se 18. septembra.

Start-apovi koji žele da učestvuju i predstave se stručnom žiriju i investitorima iz EU i SAD na 360 Connest platformi mogu da se prijave do 15. septembra.

Poziv je otvoren za sve startapove koji rešavaju izazove iz oblasti digitalne ekonomije, rešavaju problem relevantan za velika tržišta, traže investiciju i/ili prilike za bespovratna sredstva, traže potencijalne klijente, partnere u regionu i izlazak na veće tržište.

Najboljim start-ap timovima, 360 Connect u saradnji sa Impact Hub Beograd, USAID, EBRD, WBF i Studio X Ventures obezbeđuje pristup globalnom tržištu, investiciju i ekspertsku podršku, povezivanje sa kompanijama u regionu, mrežu stručnih saradnika za smart growth start-ap kompanije, kao i nagrade na tri najbolja piča.

sajam startup

Foto: Promo

Prema Startup Genome istraživanju, srpski start-ap ekosistem vredan je 502 miliona dolara i da bi se dalje razvijao važno je da se predstavi na pravi način globalnim investitorima i biznis anđelima, koji su u potrazi za solidnim regionalnim start-ap ekosistemima kao potvrdama ozbiljnosti i perspektivnosti tržišta Zapadnog Balkana. Takva prilika je upravo Western Balkans Startup Expo.

Video: Ambasadorke Meklaud i Joksimović priredile virtuelni koncert

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke