• 0

Ako vam je dosadio rad od kuće, promenite lokaciju: Ostrva se utrkuju ko će ponuditi bolji paket

Kolege će vam zavideti prilikom online sastanka

  • 0
maldivi Maldivi / Foto: Pixabay

 Radni sto uz tirkizni okean, palme i povetarac, lični asistent, osvežavajući kokteli... Nije nikakva mašta, već luksuzno odmaralište na Maldivima koje odnedavno nudi upravo takav "radni paket", sa svim navedenim i brojnim drugim prednostima.

Turistički kompleks "Nautilus Maldives" otvoren je 1. septembra, a zainteresovanim turistima i gostima nudi da tri nedelje da rade od kuće.

Ipak, ponuđeni paket zbog cene nije za svakog.

Sedmodnevni boravak koji uključuje sedam noćenja za dvoje u jednoj od 26 luksuznih kuća na samoj plaži iznosi 23.250 dolara, a za dvonedeljni ili tronedeljni boravak treba izdvojiti 37.850, odnosno 52.000 dolara.

Svima koji požele da rade na ovakav način, rizort nudi privatnost i izolovanost, u odmaralištu na privatnom ostrvu. Na raspolaganju je, pored joge, fitnesa ili meditacije i jahta.

Slične pakete za sve koji rade od kuće u vreme pandemije nude i ostali atraktivni rizorti.

Tako na primer, destinacije poput Barbadosa ili Bermuda turistima nude radne vize u trajanju do godinu dana, a i brojni američki hoteli reklamiraju slične nove usluge.

Video: Radnici koji će raditi od kuće do 2021. godine ili - zauvek?!

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>