• 8

Hercegovačke firme u trci oko izgradnje aerodroma Trebinje: Formirale konzorcijum i dostavile ponudu

, Telegraf Biznis

Članice konzorcijuma zapošljavaju više od 800 ljudi

  • 8
Trebinje, avion Er Srbija

Foto: Pixabay, Tanjug/Rade Prelić

Konzorcijum od 15 hercegovačkih građevinskih preduzeća dostavio je ponudu za izgradnju najvećeg infrastrukturnog projekta na ovom podneblju - aerodroma Trebinje, piše Hercegovina pres.

U pismu o namerama, koje potpisuje 15 renomiranih firmi, istaknuto je da su sa tehničkim i kadrovskim kapacitetima potpuno spremni da učestvuju u projektu izgradnje aerodroma, poštujući sve propise i pravila struke, kao i rokove izgradnje koje odredi investitor.

Članice konzorcijuma zapošljavaju više od 800 ljudi, od čega 80 visokoobrazovanih kadrova raznih profila koji mogu da isprate jedan ovakav projekat, koji je u svakom smislu građevinski i inženjerski izazov, prenosi portal Indikator.ba.

- S obzirom na to da se radi o objektu na kome zemljani radovi predstavljaju dobar deo posla moramo da se pohvalimo činjenicom da posedujemo građevinsku mehanizaciju koja sigurno može da izvede sve radove u potrebnom kvalitetu, kao i u razumnom roku - navodi konzorcijum u pismu o namerama.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ide cika Ratko nosi cokolade

    Trebinje je najlepsi srpski grad. Nasa Hercegovina nas mediteran.

  • DadoS@

    Prva linija Gacko-Trebinje..

  • DadoS@

    To ce biti najmoderniji aerodrom na svijetu,cuo sam da ce biti potpuno nevidljiv..

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke