Karavan „Zajednici zajedno“ u Domu zdravlja u Žitištu

Predstavnici kompanije NIS zajedno sa članovima Kluba volontera posetili su Dom zdravlja Žitište kome je kompanija donirala savremeni ultrazvučni aparat

  • 0

Opština Žitište je još jedna stanica karavana „Zajednici zajedno“ kompanije NIS koja tokom septembra obilazi zdravstvene ustanove u opštinama i gradovima širom Srbije. Predstavnici kompanije NIS zajedno sa članovima Kluba volontera posetili su Dom zdravlja Žitište kome je kompanija donirala savremeni ultrazvučni aparat. Istovremeno, vredni volonteri kompanije NIS svojim radom oplemenili su prostoriju Dečje pedijatrije i ukrasili zidove različitim dečjim motivima, kako bi poseta lekaru za najmlađe pacijente bila što prijatnija.

Zajednici zajedno, kompanija NIS

Foto: NIS

Anelija Rošu, lekar opšte prakse u Domu zdravlja Žitište zahvalila je kompaniji NIS na vrednoj donaciji, koja, prema njenim rečima, mnogo znači ovoj zdravstvenoj ustanovi.

- Želja svih lekara opšte medicine u Domu zdravlja Žitište jeste da nam se unapredi zdravstvo i da imamo što kvalitetnije dijagnostičke metode. Ova donacija je pomogla da se naša želja približi ostvarenju, jer se sada možemo pohvaliti ubrzanom dijagnostikom, višim kvalitetom našeg rada i smanjenjem liste čekanja, što je od posebnog značaja za stanovnike naše opštine - poručila je Rošu.

Zajednici zajedno, kompanija NIS

Foto: NIS

Ljiljana Laušev, članica Kluba volontera NIS-a je izrazila zadovoljstvo učešćem u današnjoj akciji sređivanja prostorija Doma zdravlja u Žitištu.

- Klub volontera je samo jedan od vidova pomoći koju kompanija NIS pruža stanovništvu. Srećni smo kada nas  volontera ima što više, jer na taj način imamo mogućnost da stignemo u svaki deo Srbije u kojem je naša pomoć potrebna - rekla je Laušev.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA