• 0
 ≫ 

Novi hit stiže i u Srbiju: Spremaju se za zimu, prodaju božićne maske za evro

 ≫ 

Iako se situacija u vezi sa korona virusom smiruje najsporijim tempom, Kinezi ostaju optimisti. Plasirali su kreativne maske za zaštitu, sa motivima Božića i Nove godine, kako bi ljudi širom sveta bezbedno uživali u zimskim čarolijama

  • 0
deda mraz

Foto: Pixabay

Iako ima još vremena do Božića, vredni Kinezi opet kreću prvi u akciju: na popularnom sajtu Aliekspres, gde možete naći sve "od igle do lokomotive", sad su aktuelne neobične maske za zaštitu.

Iako smo se nadali da će nas korona s početkom toplijih dana napustiti, to se nije desilo. Sada kada ulazimo u "zonu hladnijih dana", još više moramo biti na oprezu. Stručnjaci kažu da ćemo maske verovato nositi još dugo, dugo...

Stoga su inovativni Kinezi, koji često idu ispred vremena, našli način da zarade, ali i da ljudima ulepšaju ove stresne dane. Sajt je, inače, poznat po niskim cenama raznoraznih predmeta, odeće, obuće, uređaja, a maske s motivima Božića i Nove godine sada se prodaju po ceni od jednog do dva evra, uglavnom.

Uslov je da kupite određenu količinu, recimo od 20 do 50 komada. Kako je poznato da građani Srbije često pazare preko Aliekspresa, ne sumnjamo da će ovaj trend brzo stići i do nas.

Video: Policija upala u spa centar zbog dojave da niko ne nosi maske, imali su šta i da vide i da zaplene

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>