• 0

Fanovi Reala su ovo dugo čekali: Korona počela da ugrožava biznis, cene ulaznica nikad niže

U obilasku stadiona i muzeja Santjago Bernabeu možete uživati već za 14 evra

  • 0
Obilazak stadiona Santjago Bernabeu

Muzej Santjago Bernabeu / Foto: Miloš Ljubisavljević

Španija je ove godine teško pogođena pandemijom virusa korona, a kako dobrim delom zavisi od turizma, ekonomski oporavak će biti spor i težak.

Iako su se ljudi usudili da putuju ponovo, to rade vrlo oprezno i ne tako često kao pre. Šampion među fudbalskim klubovima, i ponosni vlasnik mnogobrojnih značajnih trofeja, Real Madrid sada popustima privlači turiste.

O čemu je reč? Jedan od bitnih izvora zarade koju fudbalski klubovi ostvaruju svake godine, jesu njihovi muzeji, odnosno stadioni i turistički obilasci koji se organizuju. Milioni fanova prelaze kilometre i kilometre kako bi uživali u tom iskustvu, kako bi hodali stazama kojima prolaze njihovi omiljeni sportisti i videli pehare uživo.

Ova godina je teška za mnoge, pre svega u zdravstvenom, a onda i u ekonomskom smislu. Mada fudbalski klubovi sasvim sigurno neće propasti zbog toga, želja za turistima i fanovima na stadionu je otvorila novu opciju: ulaznice za "TOUR BERNABÉU" snižene su značajno, a svako ko ih kupi onlajn - štedi još 3 evra.

Podrazumeva se da turisti moraju da poštuju sve propisane mere, pre svega, da drže distancu i nose maske.

U ponudi su ulaznice: Classic, Flexible i Premium, a uskoro će biti dostupna i karta za kategoriju Plus. Reč je o cenama za individualne posete, dok su grupne, kao i karte za škole, jeftinije.

Classic paket

Trenutno košta 14 evra ako ulaznicu kupite onlajn, a 17 evra ako posetite prodajno mesto. Regularna cena je, inače, 25 evra. Uključuje posetu muzeju, panoramski pogled na enterijer stadiona i povremene izložbe. Više o tome OVDE.

Flexible

Trenutno košta 17 evra ako ulaznicu kupite onlajn, a 20 evra ako posetite prodajno mesto. Regularna cena je, inače, 28 evra. Uključuje sve iz paketa "Classic", s tim da možete da birate datum kada ćete posetiti stadion: ulaznicu možete pokloniti nekome ili jednostavno biti fleksibilni s odabirom dana i vremena posete. Više o tome OVDE.

Premium

Trenutno košta 23 evra ako ulaznicu kupite onlajn, a 26 evra ako posetite prodajno mesto. Regularna cena je, inače, 42 evra. Uključuje sve iz paketa "Classic", ali i organizovanog vodiča, u dogovoreno vreme. Više o tome OVDE.

Opcija Plus koja bi trebalo uskoro da bude dostupna košta 20 evra (onlajn), odnosno 23 evra - na prodajnom mestu. Za nju je karakteristično to što uz "Classic" paket dobijate i interaktivnog audio vodiča, na 10 jezika.

Video: U Madridu sa Telegrafom: Ovako izgleda trofejna sala najpoznatijeg kluba na svetu

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke