• 0
 ≫ 

Fanovi Reala su ovo dugo čekali: Korona počela da ugrožava biznis, cene ulaznica nikad niže

 ≫ 

U obilasku stadiona i muzeja Santjago Bernabeu možete uživati već za 14 evra

  • 0
Obilazak stadiona Santjago Bernabeu Muzej Santjago Bernabeu / Foto: Miloš Ljubisavljević

Španija je ove godine teško pogođena pandemijom virusa korona, a kako dobrim delom zavisi od turizma, ekonomski oporavak će biti spor i težak.

Iako su se ljudi usudili da putuju ponovo, to rade vrlo oprezno i ne tako često kao pre. Šampion među fudbalskim klubovima, i ponosni vlasnik mnogobrojnih značajnih trofeja, Real Madrid sada popustima privlači turiste.

O čemu je reč? Jedan od bitnih izvora zarade koju fudbalski klubovi ostvaruju svake godine, jesu njihovi muzeji, odnosno stadioni i turistički obilasci koji se organizuju. Milioni fanova prelaze kilometre i kilometre kako bi uživali u tom iskustvu, kako bi hodali stazama kojima prolaze njihovi omiljeni sportisti i videli pehare uživo.

Ova godina je teška za mnoge, pre svega u zdravstvenom, a onda i u ekonomskom smislu. Mada fudbalski klubovi sasvim sigurno neće propasti zbog toga, želja za turistima i fanovima na stadionu je otvorila novu opciju: ulaznice za "TOUR BERNABÉU" snižene su značajno, a svako ko ih kupi onlajn - štedi još 3 evra.

Podrazumeva se da turisti moraju da poštuju sve propisane mere, pre svega, da drže distancu i nose maske.

U ponudi su ulaznice: Classic, Flexible i Premium, a uskoro će biti dostupna i karta za kategoriju Plus. Reč je o cenama za individualne posete, dok su grupne, kao i karte za škole, jeftinije.

Classic paket

Trenutno košta 14 evra ako ulaznicu kupite onlajn, a 17 evra ako posetite prodajno mesto. Regularna cena je, inače, 25 evra. Uključuje posetu muzeju, panoramski pogled na enterijer stadiona i povremene izložbe. Više o tome OVDE.

Flexible

Trenutno košta 17 evra ako ulaznicu kupite onlajn, a 20 evra ako posetite prodajno mesto. Regularna cena je, inače, 28 evra. Uključuje sve iz paketa "Classic", s tim da možete da birate datum kada ćete posetiti stadion: ulaznicu možete pokloniti nekome ili jednostavno biti fleksibilni s odabirom dana i vremena posete. Više o tome OVDE.

Premium

Trenutno košta 23 evra ako ulaznicu kupite onlajn, a 26 evra ako posetite prodajno mesto. Regularna cena je, inače, 42 evra. Uključuje sve iz paketa "Classic", ali i organizovanog vodiča, u dogovoreno vreme. Više o tome OVDE.

Opcija Plus koja bi trebalo uskoro da bude dostupna košta 20 evra (onlajn), odnosno 23 evra - na prodajnom mestu. Za nju je karakteristično to što uz "Classic" paket dobijate i interaktivnog audio vodiča, na 10 jezika.

Video: U Madridu sa Telegrafom: Ovako izgleda trofejna sala najpoznatijeg kluba na svetu

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>