• 2

Kupio celu zgradu u Bačkom Petrovcu za 3 miliona RSD: Sve je uradio iz fotelje

Početkom oktobra uslediće i elektronske prodaje drugih nepokretnosti

  • 2
aukcija

Foto: Pixabay

Prva elektronska kupovina na javnoj prodaji, putem platforme "e-Aukcija" uspešno je realizovana u petak, prodajom poslovne zgrade u Bačkom Petrovcu.

Zgrada je prodata po početnoj ceni od 3.185.294 dinara, iako je bila procenjena na 4.550.420 dinara, objavljeno je na sajtu e-aukcija.

Početkom oktobra uslediće i elektronske prodaje drugih nepokretnosti poput stambenih zgrada, poljoprivrednih zemljišta, hladnjače, stanova... kao i pokretnih stvari, koje se u izvršnom postupku prodaju radi namirenja dugova.

Od 15. avgusta, kada je počela sa radom platforma "e-Aukcija", na platformi je objavljeno više destina ponuda za javnu prodaju u izvršnom postupku.

Na sajtu e-aukcije objavljeni su detalji i svih drugih pokretnih i nepokretnih stvari koje su ponuđene na prodaju u izvršnom postupku.

zgrada, aukcija

Foto: Printscreen

Početne cene poljoprivrednih zemljištima variraju od milion do više od 30 miliona dinara.

Pravo da učestvuju u elektronskom nadmetanju imaju sva zainteresovana pravna i fizička lica uz kvalifikovani elektronski potpis koji je izdat od strane ovlašćenog sertifikovanog tela u skladu sa propisima.

Svi ponudioci su anonimni, pa tako ni oni, ni javni izvršitelji neće znati ko se krije iza identifikacionog broja, koji im sistem dodeljuje ukoliko se odluče da učestvuju u javnom nadmetanju.

Godišnja naknada za korišćenje aplikacije (članarina) iznosi 2.000 dinara i za taj iznos zainteresovani mogu godinu dana da učestvuju na svim elektronskim javnim nadmetanjima.

Video: Kuća izgrađena u gotskom stilu iz 19. veka na aukciji, a početna cena će vas iznenaditi

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>