• 5

Od danas dostupan novi sajt Narodne banke

Upotrebom savremenih tehnologija nova veb prezentacija je dobila moderan dizajn uz brži i pouzdaniji rad

  • 5
jorgovanka tabakovic

Foto: NBS

 Narodna banka Srbije pustila je danas u rad novi sajt. Dizajniran je sa ciljem da se privredi i građanima omogući brži i jednostavniji uvid u rad centralne banke uz adekvatno prezentovanje svih aktivnosti, saopšteno je iz kabineta guvernera.

Upotrebom savremenih tehnologija nova veb prezentacija je dobila moderan dizajn uz brži i pouzdaniji rad za sve korisnike na svim pretraživačima. Novi sajt je pregledniji, funkcionalniji i lak za navigaciju. U potpunosti se oslanjajući na sopstvena znanja i najnoviju dostupnu tehnologiju, sajt je napravljen tako da predstavlja logičku celinu i omogućava korisniku da brzo i lako dođe do željenog sadržaja, navedeno je u saopštenju.

- Korisnicima smo osigurali što jednostavniju pretragu po ključnim rečima uz unapređenu interaktivnu grafiku i prikaz traženih podataka - saopštila je NBS.

Sve opcije dostupne na sajtu mogu se koristiti na desktop računarima, tabletima i mobilnim telefonima jer se prikaz sadržaja prilagođava veličini ekrana. Omogućeno je deljenje svake pojedinačne strane na društvene mreže uz prethodni prikaz. Sajt je dostupan i na engleskom jeziku.

- Posebno nam je važna interakcija sa krajnjim korisnicima putem veb formulara za komentare i sugestije koji će doprineti unapređenju sadržaja stranice - rekli su iz NBS

Novi sajt je urađen u ćiriličnoj i latiničnoj verziji i možete mu pristupiti putem dobro poznatog linka.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>