• 0

Prva online regionalna konferencija u okviru programa Coca-Cola podrška mladima

Da li ste spremni za novu realnost?

  • 0
Coca Cola

Foto: Promo

U okviru programa Coca-Cola podrška mladima, ove godine biće realizovana prva online regionalna konferencija koja će okupiti poznate preduzetnike i influensere – Enu Čubrilo, poznatiju kao Enu Lunu, popularnog DJ-a Leu Davogić, Nikolu Radojčića, jednog od osnivača brenda Dechkotzar, Andrijanu Vešović, poznatiju kao Zombijana i Vladimira Vulića, konsultanta u oblasti digitalne transformacije, inovacija i društvenih medija i suosnivača Digitalizuj.me. Oni će mladima preneti svoja iskustva i izazove sa kojima su se susretali tokom svog razvojnog puta i ohrabriti ih da hrabro započnu svoju karijeru u vremenu nove realnosti.

Online konferencija biće održana u sredu, 30. septembra 2020. godine u 12h putem online platforme.

Učešće na vebinarima u okviru konferencije je besplatno. Svi zainteresovani mogu da se registruju putem sajta https://coca-colapodrskamladima.com/registracija/ nakon čega će im biti prosleđen i pristupni link za učešće na konferenciji.

Četvrtu godinu za redom, Coca-Cola HBC osnažuje mlade između 18 i 30. godina, koji nisu zaposleni i ne pohađaju neki od programa obuke u Srbiji i Crnoj Gori i poziva ih da pokrenu svoje karijere. Platforma Coca-Cola podrška mladima mesto je gde mladi kroz edukativne vebinare, inspirativne predavače a potom i mentorstva zaposlenih u kompaniji, mogu da se upoznaju sa primerima dobre prakse, dobiju smernice i praktična znanja, kako bi započeli sopstveni biznis ili karijeru na tržištu rada.

ZATO ŠTO JE #PODRSKAMLADIMA OD PRESUDNE VAŽNOSTI ZA NJIHOVU USPEŠNU KARIJERU,

VIDIMO SE 30. SEPTEMBRA!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>