• 29

Završni radovi u Beogradu na vodi, Vučić Alabaru: "Naše je samo da obezbedimo vatromet?!"

"Drago mi je što ste nam ukazali poverenje", rekao je Alabar

  • 29
Beograd NA VODI OBILAZAK VUCIC

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

- Za mesec, mesec i po dana biće otvoren šoping mol.  To će biti nova slika Srbije i čitave jugoistočne Evrope. Ovo je naše ubedljivo najveće gradilište, ovde radi 2.850 ljudi, od čega je 200 stranaca - rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Vučić i predsednik kompanije Eagle Hills Muhamed Alabar, obilaze završne radove na izgradnji objekta Galerija Belgrade.

- Kada smo potpisivali ugovor, bio je moj sin sa mnom, i došao je danas i video koliko se izgradilo - rekao je Alabar koji se zahvalio na poverenju ukazanom od strane Srbije i predsednika Aleksandra Vučića.

- Srbija je zemlja u koju vredi dolaziti jer je ovo zemlja u usponu. Čast mi je što imam priliku ovde da radim i stvaram - rekao je Alabar.

 
 
 
View this post on Instagram

"Ovo je naše ubedljivo najveće gradilište, 2.858 ljudi radi, impozantno izgleda i zaista sam ponosan. Ovo je jedan od najvećih šoping molova u ovom delu Evrope. Ovo je novi životni standard i novi život. Biće impresivno! Beograd postaje ne samo evropska i svetska metropola već će moći da generiše još veće prihode za Srbiju i da privuče još veći broj turista. Ovo je zaista ostvarenje snova!" - Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić i predsednik kompanije Eagle Hills Muhamed Alabar obišli su završne radove na izgradnji objekta Galerija Belgrade, u okviru projekta @belgradewaterfront.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on

Govoreći o radnoj snazi, Vučić je istakao da broj angažovanih stranaca na ovom projktu govori koliko nam je potrebno radne snage.

- Kada bude gotova i Kula, biće to jedna nova slika Srbije - rekao je Vučić.

- Hvala Muhamedu Alabaru na fantastičnom radu i za nekih mesec i po biće otvoren šoping mol. Videli ste i kako kula napreduje i to će biti nova slika Srbije. Ponosan sam na sve ljude, na prijateljstvo sa šeikom Muhamedom ali i na strahovito veliki posao koji je Alabar ovde uradio - rekao je Vučić.

On je naveo da najveća zgrada u Jugoističnoj Evropi, treba da bude gotova do Svetog Nikole sledeće godine.

- Naše je samo da obezbedimo varomet, koliko sam razumeo - našalio se Vučić.

Ovaj objekat gradi se u okviru projekta "Beograd na vodi".

Obilasku prisustvuju i ministar finansija Siniša Mali i gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić.

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    Ova investicija će svakako biti isplativa za grad i našu zemlju.

  • Ana

    Ovo je najbolji projekat i najbolja investicija u zemlji i regionu. Stvarno je lepo i ponosan sam na ovu investiciju koja će dosta značiti svima nama.

  • Rukometas

    Vase je samo da obezbedite kanalizaciju koju Beograd na vodi nema

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke