• 2
 ≫ 

Uspešno pravno i finansijsko poslovanje: Kako prevazići vanredne okolnosti?

 ≫ 

Prijave traju do 6. oktobra

  • 2
Posao, sastanak, biznismen, politicar

Foto: Shutterstock

Кompanija "Obrazovni informator", koja se već trideset godina bavi edukacijom budžetskih korisnika, odnosno pravnika,  računovođa, direktora ustanova i menadžmenta u javnom sektoru i ove  godine organizuje tradicionalne "XXII Susrete ustanova", na Zlatiboru, od 18. do 21. oktobra.

Ovogodišnja tema Susreta biće „Uspešno pravno i finansijsko  poslovanje i kako prevazići vanredne okolnosti” na kojoj će, pored  predavača „Obrazovnog informatora”, predavanja održati i eminentni  stručnjaci i predstavnici nadležnih državnih institucija.

U okviru glavne teme, govoriće se pre svega o aktuelnim pitanjima o  bezbednosti i zdravlju na radu i primeni preventivnih mera u praksi, a  posebаn akcenat će biti stavljen na pitanje kako se vanredne okolnosti  odražavaju na tekuće poslovanje u javnom sektoru. Kroz tematske celine  posvećene prosveti, ustanovama socijalne zaštite i drugim delatnostima,  biće predstavljene novine u zakonodavnoj aktivnosti i dati odgovori na sva  ona pitanja i dileme u tekućem poslovanju budžetskih korisnika. U okviru  „XXII Susreta ustanova” održaće se i kontinuirana edukacija namenjena  сentrima za socijalni rad, akreditovana od strane nadležnog tela.  

Osim navedenog, posebna pažnja biće posvećena „Danu javnih  nabavki” – prvim iskustvima u sprovođenju novog Zakona o javnim  nabavkama iz ugla naručioca i ponuđača, aktuelnostima u finansijskom  poslovanju javnog sektora, sistemu plata i drugih primanja zaposlenih u  javnom sektoru, kao i novom sistemu elektronskih faktura za budžetske  korisnike.

Ove godine, povodom jubilarnih 30 godina postojanja i uspešnog  poslovanja „Obrazovni informator” predstaviće učesnicima tradicionalnih „XXII Susreta ustanova” novitete u svom radu, u želji da u godinama koje  slede bude i ostane verni prijatelj u radu pravnika, računovođa i direktora  ustanova u javnom sektoru.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti OVDE za tradicionalne „XXII Susrete  ustanova”.

 

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Prkos

    7. oktobar 2020 | 07:31

    Videvši ovu vest podsetih se nekih"boljih" vremena gde smo daleko vise koristili konsultanske usluge i sa njma kontinuirano učili. Radu je me vest da se Susreti i dalje organizuje, pohvale za entuzijazam organizatora. Bravo

  • Prkos

    7. oktobar 2020 | 07:27

    Procitavši ovu vest prisetih se onih nekih "boljih" vremena gde smo mnogo više koristili konsultanske usluge ikontinuirano ucili. Divna je vest da se Susreti i dalje odrzavaju.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>