Kafići i restorani mogu da rade samo do 23 časa, imali baštu ili ne: Krizni štab doneo novu odluku
≫
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Ja
Konacno neku pametnu odluku da donesu i ne do 23 nego do 21
Ma daj vise!
Jer strasna baba roga Korona napada samo posle 23h...Otvorite sve normalno, pa prirodna selekcija. Ko je bolestan i onako ne treba da se krece po restoranima, kaficima, kladionicama. Sedi kuci i leci se naravno. Preko dana lagana setnja pored Dunava i to je to. Zasto rizikovati. A mi ostali bi trebalo da radimo kao pre korone, jer ako nemas neke zdravstvene probleme ovaj virus i ne osetis. Bankrotirace ugostitelji, njihovi radnici, muzičari, onda lanac te zarade se siri na druge delatnosti,trgovina, ljudi u trgovini, onda nemas love za biskope, trzne centre itd. Ako odemo u bankrot izacicemo znas kada, nikada.
ruralni srbin
Ispred prodavnicu u selo bar moze da se pije pivo na distanciji i da se ne zaraze a i na selo nema korona jel je hrana zdrava i vazduh je zdrav.To sam u gradovi i beograd se zarazavaju.