• 0
 ≫ 

25 sadnica za 25 godina poslovanja: Poklon Kragujevcu

 ≫ 

Akcija ozelenjavanja površina će biti sprovedena širom Srbije

  • 0
posumljavanje

Posumljavanje

posumljavanje

Posumljavanje

Četvrt veka poslovanja uvek je prilika da se dodatno pruži doprinos lokalnoj zajednici u kojoj se posluje. Imajući u vidu upravo važnost i značaj očuvanja zdrave životne sredine, kao i koliko drveće i zelene površine utiču na kvalitet vazduha, kompanija Forma Ideale odlučila je da, povodom 25 godina poslovanja, pokrene projekat ozelenjavanja i ulepšavanja zelenih površina u gradovima širom Srbije. 

Simbolično, Kragujevac je prvi grad u nizu u kojem je posađeno 25 sadnica za prvih 25 godina rada, u Eko parku Iline Vode.

- Svaka godina u našem poslovanju donela je nove aktivnosti kojima smo se vezivali za lokalnu sredinu, a jubilej kao što je četvrt veka obeležićemo povećanjem broja zelenih površina. Drago nam je što krećemo baš od Kragujevca i što imamo priliku da poklonimo našem gradu simbolično 25 sadnica, svesni činjenice koliko zelene površine utiču na kvalitet života ljudi u urbanim sredinama, prečišćavanje vazduha i poboljšanje zdravlja. Trudićemo se da i u narednim godinama budemo pravi partner zajednici u kojoj živimo i radimo - izjavili su u kompaniji Forma Ideale.

Akcija ozelenjavanja površina će biti sprovedena širom Srbije, u gradovima u kojima je Forma Ideale prepoznat kao omiljeno mesto za kupovinu stvari za dom.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>