• 15

Država gradi stanove za naše mlade: Kad počinje gradnja i ko će na njih imati pravo?

Udruženja mladih da predlože rešenja

  • 15
Zlato, gejming ili nekretnine?

Foto: Shutterstock

Premijerka Ana Brnabić izjavila je da će država nastojati da sledeće godine počne izgradnju stanova za mlade, a da će organizacije mladih napraviti plan kome su stanovi najpotrebniji.

Brnabić je navela da će stanove dobiti mladi naučnici, mladi bračni parovi i mladi koje vredi podržati.

- Da mi ne bi razmišljali o tome koje su prioritetne grupe i koga sve treba podržati, dali smo da o tome odluče udruženja mladih, da naprave sami taj plan za koga su najpotrebniji stanovi, gde su najpotrebniji, kakvi stanovi i po kojim kriterijumima da ih dajemo - rekla je Brnabić.

Navela je da je država počela sa udruženjima mladih da radi na realizaciji projekta stanogradnje za mlade, ali je sve stalo tokom kovida.

- Međutim, danas smo se dogovorili da nastavimo rad na tome, da 2021. imamo i tu neke konkretne rezultate i da krenemo u izgradnju stanova za mlade - istakla je Brnabić.

Najavila je da će država nastaviti da razgovara sa mladima i da su otvorili i temu da li srednje obrazovanje učiniti obaveznim.

Video: Kako naći stan u situaciji kada cene nekretnina i zakupa divljaju?

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Праведник

    Јел смем да верујем или јок? Питам страначки кадар...

  • Pera

    Voleo bi da i policajci koji su sada u penziji a koji su za vreme svog rada u policiji bili na kosovu i branili otadzbinu dobiju stanove od drzave na poklon jer su stavljali svoje glave u torbu za svoj narod i porodicu svoju koja je strepela za njih svo vreme ratovanja...

  • Majka

    Stala je izgradnja stanova za mlade, ali nije stao Beograd na vodi.Zasto se ne ponudi mladima Beograd na vodi i ostalum ljudima,a ne samo šeici i bogatuni......

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke