• 9

Snimak koji je zgrozio svet: Na hiljade kupaca se probija kroz masu da uđe u novi tržni centar

Fotografija koju vidite nastala je na ulazu u novi šoping mol, a Brazilci se bukvalno guraju kroz masu kako bi ušli što pre

  • 9
gužva, brazil, tržni centar Foto: Printscreen/Twitter/ggreenwald

U saveznoj brazilskoj državi Para, u gradu Belem, nastao je opšti haos pred sam ulazak u novi tržni centar, uprkos činjenici da ta mnogoljudna južnoamerička država na dnevnom nivou broju više stotina zaraženih virusom korona.

Korisnik Tvitera i novinar, Glen Grinvald, na toj društvenoj mreži je podelio neverovatan snimak, koji je šokirao javnost, ali i lekare širom planete. Pandemija i dalje hara, posebno u Brazilu, a njegovi stanovnici ni za "živu glavu" nemaju nameru da propuste dešavanja u novom šoping molu "Havan".

Na hiljade ljudi se guralo međusobno, kako bi što pre ušli u objekat. Kako je dalje pojasnio, reč je o trgovini koja pripada Lusijanu Hangu, bliskom predsedniku Brazila - Žairu Bolsonaru, čiji su stanovi o virusu korona više puta nailazili na oštre kritike.

Brazilski novinar je potom objavio snimak iz još jednog ugla, gde se kako kaže, bolje vidi "ludilo" koje je nastalo usled otvaranja šoping mola. Tom prilikom je napisao i da je Tviter nalog Hanga, po odluci Vrhovnog suda u Brazilu, privremeno suspendovan u svim delovima sveta, jer je preko njega širio lažne vesti za Bolsonara.

Kako slika, odnosno sminak govori više od reči, u nastavku pogledajte kako je to izgledalo ovih dana u Brazilu.

 

Video: Grabe se za televizore kao da im je poslednje: crni petak u Brazilu

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>