• 2
 ≫ 

Prvi put odložen srpski Davos: Kopaonik biznis forum neće biti održan u martu

 ≫ 

Nema tradicionalnog martovskog okupljanja

  • 2

Usled pandemije virusa Covid -19 Programski odbor Kopaonik biznis foruma doneo je odluku da se umesto tradicionalnog martovskog okupljanja, godišnji sastanak o najaktuelnijim ekonomskim, političkim i društvenim temama u zemlji i regionu, održi od 23-26. maja 2021.godine.

- Želja organizatora, na inicijativu i uz podršku dugogodišnjih partnera, sponzora i učesnika,

jeste da i naredne godine Forum bude održan u tradicionalnom formatu. Kopaonik biznis forum se ne izdvaja samo po važnosti tema i sadržaja, već predstavlja svojevrsnu interaktivnu platformu za razmenu mišljenja i iskustava, kao i mesto susreta i poslovnog povezivanja renomiranih stručnjaka i eminentnih imena domaće i regionalne privredne i političke scene.

Sama organizacija događaja, raspored i struktura panela, kao i broj učesnika na Forumu biće prilagođeni aktuelnoj epidemiološkoj situaciji uz primenu i poštovanje svih zdravstveno-bezbednosnih mera, kako bi se obezbedila maksimalna sigurnost gostiju i samih organizatora, rečeno je iz Odobra.

Video: Кako Četvrta industrijska revolucija menja tržište rada: Neka zanimanja nestaju, ali nastaju nova

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>