• 0

U srcu Šumadije uvedene olakšice za ugostitelje: Umanjena komunalna taksa i visina naknade za baštu

Kako je objavljeno na sajtu grada, te olakšice za ugostitelje grad je utvrdio zbog nemogućnosti ugostitelja da obavljaju delatnost u uslovima pandemije virusa korona

  • 0
piće

Foto: Unsplash

Za vlasnike noćnih barova i diskoteka u Kragujevcu biće umanjena lokalna komunalna taksa za isticanje firme za 99 odsto, za period od 15. marta, a najkasnije do 31. decembra ove godine, objavljeno je danas na sajtu grada.

Takođe, ugostiteljima koji su u periodu vanrednog stanja i vanredne situacije, a najkasnije do 1. novembra koristili baštu, biće umanjena visina naknade za korišćenje prostora na javnoj površini.

Za period trajanja vanrednog stanja na teritoriji Srbije, od 16. marta do 6. maja, naknada će biti umanjena za 99 odsto, a za vreme trajanja vanredne situacije na teritoriji Kragujevca, od 27. juna pa do ukidanja, a najkasnije do 1. novembra, za 50 odsto.

Kako je objavljeno na sajtu grada, te olakšice za ugostitelje grad je utvrdio zbog nemogućnosti ugostitelja da obavljaju delatnost u uslovima pandemije virusa korona.

Video: Spasavanje biznisa: Bordel pretvorio u bar na plaži sa specijalnim uslovima zbog korone

(Telegraf Biznis/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>