• 5

Bogoljub Karić prkosi koroni: "Upravo smo krenuli na sklapanje novih ugovora i saradnji..."

Oglasio se na svom Fejsbuk profilu i svima poručio da "zdravlje ipak mora biti na prvom mestu". Kako je dalje naveo, njemu i njegovom timu ne fali volje i entuzijazma za nove radne pobede

  • 5
bogoljub karić

Foto: Bogoljub Karić/Facebook

Pandemija kovid-19 nanela je štetu mnogim poslovanjima širom planete, ali se neki ipak snalaze bolje. U zavisnosti od oblasti poslovanja i veština, mnoge kompanije neće beležiti drastičan pad u 2020.

Privrednik Bogoljub Karić je najavio neke nove projekte, u godini koja je obustavila svetsku ekonomiju.

"Dragi moji, verujem da će korona mnoge poslove zaustaviti ili barem odložiti na neko vreme, ne samo kod nas nego u celom svetu. Meni i mojim najbližim saradnicima to ne umanjuje volju i želju da nađemo način da nastavimo sa radom i ispunjenjem ciljeva", napisao je Bogoljub Karić na svom Fejsbuk profilu, i dodao:

"Upravo smo krenuli na sklapanje novih ugovora i saradnji, kao i u izgradnju novih objekata. Svakako uz poštovanje svih procedura i propisa kako ne bismo ugrozili ni sebe ni druge. Zadovoljni smo, jer sve što smo planirali i dogovorili na poslovnom planu - ne odlaže se, nego se uz mnogo napora i prevaziđenih prepreka privodi kraju".

Karićeva poruka za kraj glasi: "Radite na sebi i čuvajte se, zdravlje uvek mora svima da nam bude na prvom mestu".

Video: Tamo gde dolaze Amerikanci, tu je budućnost

(Telegraf Biznis/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Toma

    20. oktobar 2020 | 17:06

    Borodica Karic, je olicenje najpre srpskog roda a zatim i celog sveta?!. Mogu da ih mrze, mogu da ih vole, ali moraju se POSTOVATI kao srpski brend uglednog domacina i svetskog biznismena?! To sto su Karici postigli, nije zapamceno unazad 100 godina u Srbiji?! Cista obraza, smelog srca preneli su slavu srpskog naroda u svetu?! Neka im Bog podari svu srecu i zdravlje na mnogaja ljeta, od srca iskreno toma.

  • Ivan

    20. oktobar 2020 | 16:46

    Ima li salate kosovari doneo Bogoljub se....

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>