• 0

Epl ume da posluje u krizno doba: Otvara "ekspres" objekte, angažovao i medicinsko osoblje

Sve zbog najnovijeg modela kompanije, Ajfona 12

  • 0
Iphone 12

Foto: Tanjug/AP/Apple

Kompanija Epl uvodi novine u svoje prodavnice, dok usred pandemije korona virusa pokušava da kupcima fizički predstavi novi model Ajfon 12 (iphone 12).

Između ostalog, ispred prodavnica biti izgrađen zid sa šalterima zaštićenim pleksiglasom. U novom formatu pred kupcima će biti samo nekoliko polica sa telefonima i opremom, a oni će zakazivati termine za podizanje robe koju poruče onlajn.

Nove "ekspres" radnje već se otvaraju u Sjedinjenim Državama i Evropi, i za sada ih ima 20, a plan je da ih bude još 50 do kraja oktobra. Za Epl, koji ima 271 maloprodajni objekat u SAD, novi format mogao bi biti od koristi i tokom suočavanja s izazovima praznične kupovine.

Kako navode iz kompanije: "Ove radnje vide kao brži način da usluže kupce, koji im istovremeno dozvoljava da drže distancu i pridržavaju se zdravstvenih protokola".

U trenutku kada je u svetu prisutan novi udar pandemije, kompanija je izabrala oprezan pristup u ponovnom otvaranju prodavnica, uz pomoć tima u kojem su i medicinski eksperti, kako bi u pojedinim okruzima u zavisnosti od situacije zatvorili prodavnice, iako im lokalne mere ne zabranjuju rad.

Video: Radnici koji će raditi od kuće do 2021. godine ili - zauvek?!

(Telegraf Biznis/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>