• 0

Osiguranje života i porodice najbolja investicija

Životno osiguranje je dugoročna investicija i mnogi ljudi se odlučuju da obezbede sigurnost za sebe i svoje najbliže

  • 0
srećna porodica, roditelji deca, ćerke, stan, useljenje, dom, Foto: Shutterstock

U zavisnosti od mogućnosti, životno osiguranje je prilagođeno potrebama i željama korisnika. Danas se često porodice sa malom decom odlučuju za jednu od mogućnosti kako bi sigurnije koračali kroz život.

Zajedničkim nastupom na tržištu Triglav osiguranje i lanac prodavnica Aksa u ponudi imaju poklon karticu u vrednosti od 20.000 dinara za klijente koji se odluče za mešovito životno osiguranje. Mešovito osiguranje života podrazumeva osiguranje u slučaju smrti plus štednju. Pod sloganom i na sajtu www.miransannemacenu.rs roditelji mogu da se upoznaju sa svim pogodnostima.

Kada se osnuje porodica i na svet dođe prinova životno osiguranje ima ulogu da zaštiti porodicu u slučaju nemilih događaja, ali i kao jedan vid štednje koja može da se iskoristi za studiranje, kupovinu stana, organizaciju svadbe. Pozivom  besplatnog call centara 0800 111 800 mogu se dobiti informacije pod kojim uslovima stičete pravo na poklon karticu i na sva ostala pitanja.

Godine brzo prolaze, a dodatni prihod može biti ključni element za mnoge životne odluke koje slede. Osigurati sebe i porodicu danas nije pitanje, nego potreba.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>