≫ 

Pogledajte kako osvetljena svetinja izgleda iz vazduha: Obasjala pola Novog Beograda

 ≫ 

U pitanju je Crkva svetog Dimitrija na Novom Beogradu

Komentari

  • Sjajno

    3. decembar 2020 | 00:22

    Tako treba osvetliti sve hramove i crkve po srbiji.. A na novom beogradu u blokovima napraviti jos jednu crkvu u cast skoro preminulog patrijarha... Blokovi imaju mnogo ljudi a ima crkvu sv. Djordja u staroj bezaniji hram sv. Vasilija na bezanijskoj kosi i gore pomenutu crkvu sv. Dimitrija u bloku 33..napravite xrkvu za vernike iz blokova od 61 do 64, 45 70 70a a blok west 65 a 3 crkve.

  • Miki

    2. decembar 2020 | 23:25

    Odlicno. Bitno je da crkva svetli. A bolnice i skole neka istrunu.....Mi smo samo fizicki deo Evrope.

    • 3. decembar 2020 | 16:19

      Dusanka

      @Miki

      Nisam protivu zidanja crkvi. Naprotiv treba ih zidati ali pre toga treba imati pristojne bolnice. Le, ala sam u bolnici, gde je bila najbliza, kao hitan slucaj. Kao prvo dobila sam pola cebeta (nozem preseceno neravno) carsav iscepan na nekoliko mesta, dusek sve u grudvama - prljav, grejanje skoro da nema, kupatilo klozetska solja, tus ne radi, nema sapuna niti toalet papira. Hrana je katasrofa parce bajatog hleba, malo marmalade bez caja ili mleka jer nema solja. Rucak nesto, kao pire od krompira u kome nema ni mleka ni masnoce i neka bistra tecnost, koja kazu da je supa, za koje nemaju usta da sipaju. Vecera popara od hleba i neki sir, koji kazu da je sir, koji ne znas sta je. E sad, sta reci da li su nam potrebnije raskosne crkve ili bolnice. Ako nema ljudi, ki ce da se moli u crkvama?!

    • 3. decembar 2020 | 16:47

      Dusanka

      @Miki

      U propalim bolnicama se nije lecio Irinej, zato je i trazio pare od drzave, za se proslavi, da je sazidao crkvu. A ne leci se ni vlast, ni Brnabic, ni Vucic. Oni se lece u najboljoj bolnici u apartmanima, ko u hotelu, zato ih zabole, gde se narod leci u srednje vekovnim bolnicama. Zato nek sija svetli hram a narod usred zime, nek se leci u bolnicama, bez hrane, grejanja i lezi u propalim krevetima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA