• 3

Iskustvo koje se pamti: Otvorite račun i plaćajte karticom koja miriše na jagode

Digitalna era odavno je počela, a u Srbiji sada možete da online otvorite račun i plaćate karticom koja miriše na jagode

  • 3
Mobilni telefon online plaćanje internet biznis Foto: Shutterstock

Otvoreni su novi tržni centri u prestonici, a korona nas je naučila da se u šopingu ponašamo odgovorno, zbog čega se drastično uvećalo plaćanje karticama. Sada možete da diktirate vi trend i ostaćete primećeni uvek i svuda  - plaćajte mirišljavom karticom.

Čujete danas češće da je digitalnoj generaciji banka u aplikaciji. Posledično, od njih se očekuje da će da prihvate sve novotarije, smanje upotrebu keša i povedu nas ka bezbednijem, kešles društvu.

Bezbednijem, zbog činjenice da je papirni novac sklon zloupotrebama, da se dosta obrće i pogoduje u sivoj ekonomiji, a i u ovim danima kada raste broj zaraženih od korona virusa, jasno je da nije najsigurnije sredstvo plaćanja.

Zbog toga je kartica i online plaćanje poželjno. Međutim, nisu samo novi naraštaji ti koji diktiraju nove navike.

Da je dosta stvar percepcije govore primeri penzionera koji su probali plaćanje elektronski i više im ne pada na um da se vrate šalteru. Stariji sve više koriste aktivno online banku, plaćaju online i proveravaju svoje račune.

Banke se se trude da idu korak ispred pa vam je omogućeno otvaranje računa putem mobilnog telefona iz sopstvene fotelje, kupovina i dostava proizvoda direktno na adresu, pa čak i sa drugog kraja planete.

Možete da otvorite mRačun brzo i jednostavno skidanjem mbaking aplikacije i praćenjem procesa koji je kompletno digitalan. Tokom otvaranja mRačuna se koristi video identifikacija što dodatno ubrzava ceo proces, a klijentu daje mogućnost da bez odlaska u ekspozituru otvori kompletno funkcionalni račun.

Karticu dobija na kućnu adresu, a PIN SMS porukom. To nije sve, ako otvorite online Addiko mRačun uz Debit Mastercard karticu čeka vas svojevrsno korisničko iskustvo jer je reč o kartici koja miriše, bukvalno.

Kartica Foto: Promo

Možete da platite i račun bez odlaska u banku, što je u ovo izazovno vreme posebno važno kako bismo sačuvali svoje i zdravlje drugih.

Beskontaktna tehnologija koju koristi Mastercard, omogućava korisnicima da obavljaju praktična, sigurna i brza plaćanja za svega nekoliko sekundi, a činjenica da za određene iznose nije potrebno unositi PIN kod samo je još jedan dokaz kompatibilnosti ove savremene platne metode sa užurbanim stilom života savremenih potrošača.

Beskontaktna kartica može se koristiti za standardna i plaćanja kako u zemlji, tako i u inostranstvu. Kartica se takođe može koristiti za plaćanja putem interneta.

Jedinstveni kod se kreira za svaku transakciju i on osigurava da će račun biti naplaćen samo jednom, čak i ako se kartica više puta prenese čitaču, a činjenica da kartica ostaje u rukama korisnika tokom cele transakcije predstavlja još jedan dodatni sloj sigurnosti.

Ni to nije sve, ukoliko na mRačun otvoren do 31.12.2020. prenesete zaradu u Addiko banku i napravite prvu transakciju uz pomoć Debit Mastercard do 28.02.2021. čeka vas 4.000 dinara poklona dobrodošlice!

Keš ili kartica? Šta vi preferirate?

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>