• 28
 ≫ 

Ušli smo u novi tržni centar: Ima li popusta, koji novi brendovi vas čekaju

 ≫ 

Prvi utisak je da je ponuda raznolika. Ima luksuznih, ali i komercijalnih brendova, tako da se ono što nudi novi centar "Galerija Belgrade" uglavnom uklapa u svačiji budžet

  • 28
TC Galerija, Otvaranje

Foto: Nikola Tomić

U Beogradu je danas otvoren impozantan šoping mol, "Galerija Belgrade", po uzoru na svetske otmene centre za kupovinu.

Telegraf Biznis je bio na licu mesta, kako bismo vam preneli prve utiske.

U ponudi su, osim aktuelnih modnih i kozmetičkih brendova, nova svetska imena koja će se tek predstaviti kupcima na našem tržištu. Za sada je otvoreno oko 40 odsto lokala, zbog epidemioloških mera, koji uglavnom dele popuste na dan otvaranja.

Poznata muška modna marka, na primer, samo danas daje popust od 15 odsto, koji se odnosi na ceo asortiman, dok postoje i ponude: 20 odsto popusta za kupovinu dva ili više artikala. Najmanji popust koji ćete naći iznosi 10 odsto.

Prvi utisak je da je ponuda raznolika: ima luksuznih, ali i komercijalnih brendova, tako da se ono što nudi novi centar "Galerija Belgrade" uglavnom uklapa u svačiji budžet.

Primetno je i da se na prvom nivou centra nalazi veliki broj kafića i restorana, a uskoro se otvara i "Novak", restoran našeg proslavljenog teniskog asa.

Takođe, u centru se nalaze određene banke, bankomati, menjačnice, svakako toaleti, kiosk i sve ostalo što je potrebno jednom prosečnom kupcu.

Tu su i apoteke, cvećara, prodavnice s hranom, dečije radnje, s odećom i igračkama. U planu je i otvaranje modernog bioskopa.

Ispred poznatog prehrambenog lanca bile su organizovane promocije određenih brendova, za sve koji su danas ranije posetili novi šoping mol u Beogradu na vodi ili planiraju da to učine u toku dana.

Na zadnjoj strani "Galerija Belgrade", tačnije na samoj promenadi, takođe se nalaze kafići, a sam mol se prostire na čak 300.000 kvadratnih metara. "Galerija Belgrade" biće najveći šoping mol, zabavna i gastronomska destinacija u regionu.

U okviru objekta biće oko 300 lokala i 50 restorana, dok će bisokop sadržati 1.700 mesta. Osim novih brendova, kupcima će se predstaviti i već prisutni brendovi sa svojim premijum izdanjima.

Video: Svečano otvaranje najvećeg tržnog centra u regionu, Galerija Beograd

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    30. oktobar 2020 | 13:18

    Da li ce se nekada otvoriti neka fabrika a ne samo trzni centri!

  • Fijuk

    30. oktobar 2020 | 15:12

    Bas me briga za trzne centre, daj ti nama vece plate. Sta da kupujem ja tamo kad radim za minimalac.

  • teorija zavere

    30. oktobar 2020 | 15:53

    Interesantno je kako korona napada po slavama, svadbama i rodjendanima, a ne napada u trznim centrima i drugim maloprodajnim objektima ;)

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>