• 0

Današnje veštine i veštine za budućnost: Šta donosi Sinergija 20?

Kuda ide ICT industrija?

  • 0
laptop, programer, IT

Foto: Pixabay

Sinergija ove godine proslavlja dvadeset godina postojanja u vreme velikih promena. Prilagođavajući se novoj stvarnosti i uzimajući u obzir bezbednost učesnika konferencije, Sinergija 20 biće održana u digitalnom formatu 25. i 26. novembra. Učesnici će moći da događaj isprate online. Za sve ljubitelje Sinergije u godini jubileja omogućen je besplatan pristup svim sadržajima koje konferencija nudi.

- Sagledali smo važnost digitalizacije od samog njenog početka. Oduvek smo na tom putu. Ove godine, na prvom online izdanju konferencije, očekujemo brojne poslovne lidere, profesionalce iz domena informacionih tehnologija, developere i administratore, vladine zvaničnike, predstavnike medija, analitičare, privrednike i start-upove - kako najavljuju organizatori Sinergije.

U godini jubileja, Sinergija je posvećena važnim temama koje su promenile način našeg rada i naše poglede na svet za samo nekoliko meseci. Centralni Biznis i IT segment konferencije biće posvećen ključnim temama u vezi sa promenama i prilagođavanjem novim uslovima života i rada poput:

Koje su posledice promena po svetsku ekonomiju?

Kako napredovati uz pomoć iskustva koja pružaju Cloud i mobilne tehnologije, kao i veštačka inteligencija, koji su nam ponudili odgovore na trenutne izazove u vreme pandemije? Kuda ide ICT industrija i na koji se način ostale industrije menjaju? Obrazovanje – značaj, današnje veštine i veštine za budućnost.

Predavači iz tehničkih oblasti baviće se temama kako što su:

- Najnovije i najbolje od CloudaPromene veština u uslovima hibridizacije

- Upravljanje infrastrukturom, bezbednošću i razvojem u hibridnom svetu

R- azvoj aplikacije bez kodiranja.

Sinergija 20 u svom EDU segmentu predstaviće trendove iz oblasti hibridnog modela učenja, koji pruža mogućnost napredovanja kroz najbolja iskustva školske sredine uz dobrobiti učenja na daljinu, sa potpunom digitalizacijom angažovanja svih učesnika.

Video: Srbija ima šansu da bude lider 4. industrijske revolucije

(Teegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke