Nećete verovati gde tvorac najpoznatijeg keksa drži recept za tu poslasticu

Keks i recept stavljeni su u ambalažu od posebne poliesterske folije

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Milos
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Nina88

    Totalno ocajni keks.Ne znam cemu pomama!Probala sam jednom i rekoh nikad vise.

  • robi

    ma jojj!kakav recept.sad evo ja koji nikad nisam radio kolace uradim bolji!plazma buraz..ee to je coca cola za biskvite!samo sto je od nasih susjeda srba..pa je izgurana sa strane..da je plazma francuski ili britanski biskvit..bio bi top u svijetu!

  • ja

    Jedan od najgorih. Bezukusan, sam skrob, šećer i masnoća. Moto keks i Noblice su daleko ispred po ukusu i kvalitetu.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke