• 0
 ≫ 

4.0 FEST: Pravila igre na tržištu rada budućnosti

 ≫ 

Svi posetioci imaju priliku da prošetaju kroz virtuelni 3D festivalski prostor

  • 0

4.0 FEST je festival posvećen tržištu rada budućnosti, odnosno promenama koje na tržištu rada donosi Industrija 4.0. Ove godine, organizuje se prvi VR festival u Srbiji. Svi posetioci imaju priliku da prošetaju kroz virtuelni 3D festivalski prostor i da pogledaju različite multimedijalne sadržaje koje oslikavaju poslovanje u različitim sektorima. VR prezentaciju i diskusije na različite teme održaćemo 03.11.2020. godine u Startup centru u Čačku od 11h. 

Teme su: - Revitalizacija srpskog sela kroz integrisanu proizvodnju energije i hrane – autora dr Branimira Jovanovića, bivšeg direktora Muzeja Nikola Tesla

- Moć je u tebi – Aleksandar Vratonjić Gligorijević TeleGroup

- Žensko inovativno preduzetništvo

- Finansiranje projekata – Kako započeti startup projekat?

- Digital work

- Animirano-dokumentarni film ,,Put ka svetlosti“

- Loša epidemiološka situacija primorala nas je da otkažemo prezentaciju zakazanu za Beograd, ali nas nije sprečila da diskusije na različite teme u formi okruglog stola, emitujemo online na platformi 40fest.rs, poručuju organizatori.

Teme kojima se bavimo od 20.10. i koje možete pogledati na našem YT kanalu su: internet poslovanje, ekologija budućnosti, kultura budućnosti, gradovi, sport i esport, mediji budućnosti, 3D štampa, pravo, frilens poslovanje. Najavljuju i kulturu budućnosti, obrazovanje i blokčejn.

Prvi 4.0 FEST održan je u oktobru 2019. godine u Beogradu i izazvao veliko interesovanje publike, na osnovu čega smo za 2020. predvideli održavanje festivala u dva grada – Beogradu i Čačku. Cela ideja projekta 4.0 FEST je da se u neposrednoj, festivalskoj atmosferi govori o stvarima od vitalnog značaja - zarađivanju novca i načinu života ljudi različitih profesija i njihovoj budućnosti.

Video: Srbija ima šansu da bude lider 4. industrijske revolucije

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>