• 1

"Naravno da sam i ja sakrio novac od poreske, kakav bih to Grk bio da nisam?"

Ovo su reči najpoželjnijeg manekena u Grčkoj, Janisa Spaljarasa, koji je detalj iz privatnog života otkrio u jednoj TV emisiji

  • 1
Janis Spaljaras Janis Spaljaras / Foto: Instagram/gspaliaras

Janis, ili Džon Spaljaras (45), kako se predstavlja, godinama unazad "drma" grčku javnost zbog svoje lepote, odnosa sa ženama, izjava, objava na Instagramu, gde ga prati više od 130.000 obožavalaca.

Najpre je njegova izjava da je imao seks sa 4.000 žena osvanula na svim lokalnim portalima i u novinama, šireći se takođe i društvenim mrežama, a sada je zaintrigirao novom izjavom. U TV intervjuu je otkrio da je krio svoje stvarne prihode od poreske uprave.

- Dobio sam veliki novac za jednu reklamu, reč je o globalnoj kampanji za naočare za sunce. Ali ne želim da kažem tačnu cifru - rekao je on, a novinar je upitao da li je sakrio neki novac od poreske.

Spaljaras je kratko odgovorio: "Naravno, kakav bih Grk bio da nisam to uradio". I tu nije kraj pitanjima o novcu. Kaže da se dešavalo da pozajmi novac nekome, ali da je taj novac uvek i dobio nazad.

Video: Otkrivamo koje su sve muke grčkih hotelijera u letnjoj sezoni 2020.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zagor

    4. novembar 2020 | 18:05

    Kad bi svi mi skrivali pare i neplacali porez drzavi, ko bi placao doktore, ucitelje, profesire, policiju i jos mnogo toga.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>