• 0

AMS Osiguranje uvelo beskontaktno plaćanje polisa putem skeniranja IPS QR koda!

Plaćajte polisu brzo, sigurno i lako u svakom trenutku, sa bilo kog mesta, 365 dana u godini, pa čak i praznicima! AMS Osiguranje pokrenulo je novu generaciju plaćanja – instant plaćanje putem IPS QR koda, kojim vam je omogućeno plaćanje bez korišćenja keša ili platnih kartica

  • 0
AMS Foto: Promo

Ukoliko želite da na najbolji mogući način osigurate svoj automobil i zaključite polisu Kasko osiguranja; brinete o svom domu i stvarima u njemu i birate Imovinsko osiguranje; ili idete bezbrižno na put u inostranstvo osigurani polisom Putnog zdravstvenog osiguranja, AMS Osiguranje vam od sada nudi plaćanje polisa ovih osiguranja na najjednostavniji i najsigurniji način.

Prateći saveremene trendove poslovanja, AMS Osiguranje podržalo je inicijativu Narodne Banke Srbije i počelo sa primenom IPS sistema plaćanja, te na taj način omogućilo svojim osiguranicima da plaćanje polisa od sada vrše beskontaktno i u jednom potezu.

Dovoljno je da otvorite aplikaciju svoje banke na mobilnom telefonu, odaberete opciju IPS i skenirate QR kod sa računa. Uplatnica će se automatski popuniti svim neophodnim podacima, a na vama je samo da potvrdite plaćanje ili promenite iznos ukoliko je potrebno.

Ovaj sistem plaćanja predstavlja pravo olakšanje svim korisnicima posebno kada se odluče da polisu Kasko ili Imovinskog osiguranja plaćaju na rate, gde se postupak plaćanja ponavlja svakog meseca. Ne morate se više zamarati unošenjem podataka na uplatnice, te proveravanjem istih kako ne bi došlo do slučajne greške. Sada to neko čini za vas. Bilo da je u pitanju vikend ili praznik, noć ili dan, vaša transakcija biće sigurno izvršena, u samo jednom koraku.

Olakšajte sebi i uštedite svoje dragoceno vreme. Izaberite AMS Osiguranje, jer mi ćemo učiniti vaš život sigurnijim, lakšim i lepšim. Za više informacija posetite sajt www.ams.co.rs .

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>