• 0

Prijavite se za besplatnu školu za preduzetnike

Magazin Original pomaže malim preduzetnicima ne samo da opstanu, već i da napreduju

  • 0
Obućar Foto: Freepik

Vlasnik ste male kompanije koja se bavi ručnom obradom i izradom predmeta kao što su nakit, rukotvorine, duborez, pletenje, odeća i obuća, a želite da unapredite i proširite svoje poslovanje? Original, nekomercijalna platforma Fondacije Novak Đoković, vas poziva da se prijavite za besplatnu online školu za preduzetnike koja će se održati ove zime.

Skola preduzetnistva Foto: Promo

Cilj Originalove škole za preduzetnike je unapređenje poslovanja malih preduzetnika, koji će tokom tri meseca dobiti konsultantsku podršku za razvoj i unapređenje poslovanja kroz rad sa iskusnim preduzetnicima i stručnjacima iz oblasti koje budu obrađivali. Neke od tema koje će učesnici imati priliku da se čuju su digitalni razvoj brenda, finansijsko poslovanje, soft skills i kako razviti kreativnost i inovativnost. Pored online predavanja, polaznici će moći da učestvuju na webinarima i radionicama, i da budu deo grupe preduzetnika sa kojima će moći da razmenjuju iskustva i promovišu svoj brend kroz Original platformu. Za one najbolje preduzetnike će prijatelj projekta DIRECT MEDIA United Solutions obezbediti (re)branding firme ili proizvoda i mentorsku podršku za digitalni razvoj u trajanju od 6 meseci.

Obućar Foto: Pexels

„Ideja za ovaj projekat je došla nakon što smo pre nekoliko meseci uradili anonimnu anketu usmerenu na analizu poslovanja malih preduzetnika pogođenih pandemijom. Pokušali smo da stvorimo širu sliku i razumemo ciljnu grupu kojoj je podrška u ovoj situaciji najneophodnija. Kroz školu i sve teme biće prožet i pristup inoviranju i prilagođavanju poslovnog modela eksternim promenama i novim uslovima poslovanja. Nadamo se da im naša škola neće samo pomoći da opstanu u teškom periodu, već i da će im pružiti osnovu za dalji napredak ka uspehu“, istakla je Jasmina Stojanović, projektna direktorka magazina Original.

Obućar Foto: Pexels

Svi zainteresovani preduzetnici sa teritorije Srbije čije preduzeće postoji najmanje jednu, a najviše tri godine i broji do pet zaposlenih, mogu se prijaviti na ovom linku - od petka, 13. novembra. Konkurs traje do 23. novembra u 12h. Broj učesnika Originalove škole za preduzetnike je ograničen.

Program je predviđen da traje od novembra 2020. godine do februara 2021. godine, a završetak škole obeležiće se jednodnevnim bazarom učesnika, gde će u prepodnevnim časovima biti održan program u vidu panela i key note speakera na temu Održivosti mode i čuvanje starih zanata dok će predveče polaznici imati priliku da predstave svoje proizvode.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>