• 1

Ove subote izvlačenje u igri "Uzmi račun i pobedi": Skoro 2 miliona koverata stiglo na pravu adresu

Za subotnje izvlačenje trenutno je u konkurenciji više od 1.800.000 koverata

  • 1
kafa, račun kreditna platna kartica plaćanje karticom

Foto: Shutterstock

Do prvog izvlačenja u nagradnoj igri Uzmi račun i pobedi 2020, ostalo je još 4 dana. Trenutno je u konkurenciji više od 1.800.000 koverata, što znači da će za vredne nagrade u subotu izvesno konkurisati daleko više od dva miliona koverti.

Nagradna igra organizuje se kao deo nacionalnog plana za suzbijanje sive ekonomije. Građani se ohrabruju da pri svakoj kupovini traže račun, a za učešće u nagradnoj igri potrebno je spakovati u kovertu 10 računa ili 10 slipova (nije dozvoljeno mešanje računa i slipova), a iznos na svakom ne sme biti manji od 100 dinara.

Na poleđini koverte neophodno je napisati ime i prezime, adresu i kontakt telefon, i tako popunjenu kovertu ubaciti u najbliže poštansko sanduče. Ono što je najvažnije, učešće u nagradnoj igri je potpuno besplatno, što znači da uz adresu "Uzmi račun i pobedi 2020" nisu neophodne poštanske markice niti bilo šta slično.

Iz Vlade Srbije više puta su zbog pandemije apelovali da učešće u nagradnoj igri ne podrazumeva nikakvo čekanje u redovima, pa čak ni ulazak u poslovnicu pošte, s obzirom na to da koverte mogu biti bilo koje boje i veličine.

Studio, ali i same koverte koje se nalaze u bazenu, biće redovno dezinfikovani, a epidemiološke mere u zaštiti od virusa korona ispoštovane su u potpunosti.

Ukoliko učestvujete u nagradnoj igri, za vikend možete postati bogatiji za jedan od 5 automobila Fiat 500L ili za stan u beogradskom naselju Zemunske kapije.

Nagrade će, kao i u prethodnim izdanjima, izvlačiti istaknute ličnosti iz sveta sporta, kulture i umetnosti. Sve koverte poslate od oktobra, kada je slanje koverata i dozvoljeno, biće u konkurenciji za nagrade do poslednjeg izvlačenja drugog kruga, koji će početi posle nove godine.

Direktan prenos izvlačenja je u subotu od 18 časova na prvom programu RTS-a, a voditeljski par čine Milica Gacin i Slobodan Šarenac.

Video: Ovo su pravila igre Uzmi račun i pobedi:Stiglo skoro 140.000 koverata, prvo izvlačenje 21.novembra

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • power

    17. novembar 2020 | 22:41

    Zamislite idiotizam i mizeriju - dva mil. koverata, a šest nagrada . Srbija do Tokija!

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>