• 0

Eko jahta koja čuva prirodu, ali ne štedi na luksuzu. Ima dva bazena, đakuzi, iMax bioskop

Ultra2 ima i sigurnu sobu za vlasnika i njegovu porodicu, u slučaju da budu napadnuti

  • 0
Eco friendly superyacht , Ekološka super jahta

Foto: Profimedia/hoch3consulting/T. Fotiadis Design/Ferrari

Nova vanserijska ekološka superjahta vlasnicima pruža priliku da istražuju svetske vode sa stilom. "Pršti" od luksuza i dugačka je 95 metara.

Ima svoj iMax bioskop, kao i sigurnu sobu, gde se VIP vlasnik može sakriti u slučaju napada. Jahtu Ultra2 pokreću hibridni dizel motori, a osmislila je kompanija "T. Fotiadis Design" iz Berlina.

- Kao sledeća generacija dizajnera superjahti, trebalo bi da osiguramo da okeani, mora i sve životinje koje žive u njima, budu maksimalno zaštićeni - rekao je portparol kompanije, i dodao: "Ultra2 je naš odgovor".

Na jahti može biti do 26 članova posade, a jedna soba prima čak 14 gostiju. Jahta ima i dva bazena, đakuzi, kao što je već rečeno - sigurnu sobu i iMax ogromni ekran s profesionalnim ozvučenjem.

Tu su i VIP spasilački čamac, čamac za spuštanje na plažu, dva ekspediciona čamca na naduvavanje, zatim tri podvodna skutera, kajaci, daska za surfovanje i jedrenje, tobogan, bicikli.

Ono što još uvek ostaje nepoznato jeste cena ove luksuzne superjahte.

Video: Luksuzna super jahta Yas u Porto Montenegru

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>