• 1

Svi putevi vode u Moskvu: Nalepnica Aeroflota na Er Srbiji

Letovi će biti direktni ili preko Istanbula

  • 1
Air Serbia Er Srbija

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Er Srbija i Aeroflot postigli su sporazum o proširenju postojećeg kod-šer ugovora i srpska avio-kompanija će, zahvaljujući unapređenju partnerstva, od 23. novembra putnicima ponuditi svakodnevnu vezu sa Moskvom, kombinujući direktne letove i letove preko Istanbula.

Prema postignutom sporazumu, ruski nacionalni prevoznik će postaviti sopstvenu oznaku za let (marketing kod) na letove Er Srbije između Beograda i Istanbula, dok će srpski avio-prevoznik imati svoj marketing kod na letovima Aeroflota, između Istanbula i Moskve.

Er Srbija je saopštila da je uspostavila više međukompanijskih partnerstava u cilju unapređenja mogućnosti za putnike.

- Dobra partnerska strategija je posebno važna u trenutnim okolnostima kada je, usled posledica pandemije, naša mreža ograničena. Da bismo našim putnicima ponudili što veći izbor i fleksibilnost prilikom planiranja putovanja, konstantno radimo na unapređenju usluga i poboljšanju saradnje sa partnerima - rekao je direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije, Jirži Marek.

Domaća kompanija je, kako je navedeno, tokom prethodnih meseci intenzivno radila na uspostavljanju i jačanju međukompanijskih partnerstava, pa je u avgustu potpisan kod-šer ugovor sa "Turkiš erlajnsom", koji pokriva više destinacija iz saobraćajnih mreža obe kompanije.

U oktobru je sa beloruskom kompanijom "Belavija" zaključen specijalni proratni sporazum (SPA), dok je ovog meseca Er Srbija pokrenula saradnju u okviru programa lojalnosti sa Er Kanadom, omogućavajući putnicima kanadskog avio-prevoznika da svoje sakupljene milje koriste za sve letove u mreži Er Srbije.

Video: Siniša Mali: Pomažemo Er Srbiji, to je jedan od tri simbola zemlje

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lak8

    19. novembar 2020 | 18:38

    Svi lete za Istambul. Jedva cekam da jedem tamosnje specijalitete.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>