• 7
 ≫ 

Tramp počeo da traži drugi posao: Ovo su načini na koje bi mogao da zaradi kad izađe iz Bele kuće

 ≫ 

Izveštaj pokazuje da je Tramp opterećen dugovima od 400 miliona dolara, a planira da unovči i poziciju ugovorima o knjigama, medijskim nastupima i prodajom ulaznica

  • 7
Donald Trump, Donald Tramp

Foto: Tanjug/AP

Donald Tramp, koji još ne priznaje rezulate izbora, razgovarao je sa svojim timovima o načinima na koje bi mogao da unovči svoju ulogu bivšeg predsednika kada napusti Belu kuću u januaru, prenose tamošnji mediji.

Tramp je u javnosti nastavio da govori o izbornoj prevari, za šta nije izneo uverljive dokaze, i insistira na tome da je on stvarni pobednik izbora.

Ali u privatnom razgovoru sa pomoćnicima, izveštava Vašington post, čini se da je Tramp priznao da će napustiti funkciju u januaru i planira svoje naredne poteze.

Kako navode izvori lista, Tramp posle napuštanja funkcije želi da ostane svepristuna sila u politici i medijima da da osigura svoju ulogu moći.

Među idejama koje je predsednik promovisao su i kandidovanje za predsednika države 2024. godine, čime se uspostavlja potencijalni revanš sa Bajdenom. Ali suočavanje sa dugovima do 400 miliona dolara, od kojih će neki dospeti u naredne dve godine, i verovatno značajnim zakonskim računima, zarađivanje novca je takođe navodno u prvom planu u Trampovom umu.

- Tramp takođe istražuje načine kako da zaradi novac sa relativno malo posla, poput održavanja plaćenih govora korporativnim grupama ili prodaje ulaznica za skupove - izveštava Post. - Takođe, možda će pokušati da napiše memoare o izmirivanju rezultata kao predsednik i pojavljuju se na televiziji, u plaćenom ili neplaćenom svojstvu.

Tramp takođe govori o osveti, posebno protiv Foks njuza. To, navodi se, može da znači i da će pokušati da pokrene sopstveno medijsko carstvo.

Video: Ovde je Trampa sačekala vest da je izgubio izbore

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>