• 0

Unapredite svoja finansijska znanja na "Virtuelnom money meetup-u"

Šta je zdrav odnos prema novcu i kako ga steći?

  • 0
kasica prasica

Foto: Pixabay

Centar za finansijsku edukaciju i osnaživanje CEFIN organizuje „Virtuelni money meetup“, seriju edukativnih onlajn predavanja o štednji i upravljanju finansijama, u subotu, 28. novembra od 10 do 14 časova. Svi zainteresovani će imati priliku da od predavača i panelista dobiju savete u vezi sa štednjom, stambenim kreditima i upravljanjem novcem.

U okviru predavanja „Štednja i upravljanje finansijama“, Nevena Milutinović, direktorka filijale Erste banke će kroz praktične primere iz svakodnevnog života ponuditi korisne savete o upravljanju novcem u aktuelnim izazovnim vremenima, kao i o tome kako ostvariti uštede. Takođe, odgovoriće na najčešće nedoumice i pitanja o različitim vrstama štednje.

Uslediće panel diskusija „Let’s talk about money”, koja se organizuje u saradnji sa Centrom za mame, tokom koje će se učesnice osvrnuti na odnos prema novcu, zaradi i trošenju, kao i na navike i uverenja u vezi sa novcem koje stičemo i prenosimo unutar porodice.

Šta sve utiče na nas dok zarađujemo, ali i dok trošimo?

Šta je zdrav odnos prema novcu i kako ga steći? Koje navike i uverenja o novcu prenosimo deci? O ovim i drugim pitanjima razgovaraće Jovana Ružičić, osnivačica Centra za mame, Karolina Herbut, finansijska savetnica i predsednica CEFIN-a i Marija Mutić, koordinatorka programa finansijske edukacije u Erste Banci.

U poslednjem segmentu događaja, na edukativnom panelu posvećenom stambenim kreditima koji počinje u 12.25 časova, stručnjaci agencije za nekretnine „CityExpert“ i Erste Banke ponudiće odgovore na najčešća pitanja koja građani imaju u vezi sa ovom temom. Kroz priču o procedurama i praktične savete, pomoći će učesnicima da dobiju sve važne informacije na jednom mestu i izbegnu odlaske u nekoliko banaka.

Na događaju će biti predstavljena i platforma za finansijsku edukaciju, namenjena svima koji žele da unaprede svoje znanje iz oblasti finansija. Kao sve važniji deo opšte pismenosti, finansijska pismenost vodi boljem kvalitetu života svakog od nas. Pored toga, doprinosi prosperitetu čitavog društva, kao i manjem riziku od siromaštva, društvenoj inkluziji i stabilnosti.

Svi zainteresovani za „Virtuelni money meetup“ mogu se prijaviti putem linka. Učešće je besplatno, ali je prijava neophodna.

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke