• 3

Da li je ovo najbolja ponuda za Crni petak? Pornhub prevazišao sam sebe

Možda najveći popust ne tražite na pravoj adresi

  • 3
logo PornHub-a

Foto: Printscreen/YouTube/Newsy

Crni petak je idealno vreme da nađete popust za skoro sve, ako znate gde da tražite, a trenutno jedna od najpopularnijih ponuda u sezoni ne nalazi se na popularnim online prodavnicama poput Amazona ili Volmarta. Najpopularniji svetski sajt za odrasle Pornhub ove godine prevazišao je  samog sebe u kategoriji najbolja ponuda za Crni petak.

Naime, prošle godine Pornhub je ponudio doživotnu pretplatu za svoj premijum servis za 299 dolara, međutim, ove godine istu pretplatu možete dobiti za 200 dolara.

Ponuda je i ove godine nazvana "Životni plan" a dostupna je samo na Crni petak, tako da posle vikenda nećete moći da kupite doživotnu pretplatu.

Kupci doživotnim članstvom dobijaju pristup 500.000 premium video zapisa, bez reklama a omogućen im je i striming visoke rezolucije.

Pretplata obično košta 10 dolara mesečno, pa se ovo zaista isplati samo ako planirate da redovno da posećujete sajt najmanje dve godine ili više.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>