• 6

Groznica Crnog petka ne trese samo Srbiju već i region: Pojedincima sniženja važnija od zdravlja

Da li će nadležni sankcionisati učesnike današnjeg kršenja mera?

  • 6
Black Friday groznica u Tuzli

Foto: Klix.ba/A. K.

Black Friday groznica zavladala je i Tuzlom, a posebna sniženja cena namamila su građane u lokalni tržni centar, ne mareći za pandemijom koronavirusa.

Iako pod rizikom od moguće zaraze koronavirusom, brojni građani Tuzle danas su pohrlili u Bingo City Centar gde se u zatvorenom prostoru nalazi mnogo veći broj ljudi od onog dozvoljenog, piše Klix.

Naredbe Federalnog kriznog štaba Ministarstva zdravstva danas su po strani za brojne građane koji od jutarnjih sati stoje u redovima ispred prodavnica odeće, obuće, nakita, elektronskih uređaja...

Gužve im ne predstavljaju problem, a shodno svom ponašanju pokazuju da su danas najvažnija sniženja cena koja idu i do 50 odsto.

Plato ispred ovog tržnog centra u Tuzli prepun je auomobila, a oni najuporniji uprkos ogromnim gužvama pokušavaju pronaći slobodno mesto za svog četverotočkaša.

Ako se voditi iskustvima iz prethodnih godina, još veće gužve bi se mogle zabeležiti u kasnim poslepodnevnim satima, nakon završetka radnog dela dana.

Video: Kon o Crnom petku: Onaj ko je to organizovao, direktno je odgovoran

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bgd

    Ovo je zaista crni petak i sajam maloumnog polusveta

  • Iskreno

    Sto bi se neko nervirao za budale bas me briga za njih i petak

  • 😎

    Gde su sad oni dežurni pljuvači Crkve i pravoslavlja?

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke