• 32
 ≫ 

Snežana ostala bez stana u Uzmi račun i pobedi, jer nije napisala svoj broj telefona na koverti

 ≫ 

Stan je izvučen iz drugog pokušaja

  • 32
Ključevi Stan izvučen iz druge runde / Foto: Pixabay

U prvom izvlačenju u okviru nagradne igre Uzmi račun i pobedi 2020 dodeljeno je pet automobila "fijat 500L" i jedan stan u Beogradu. Najvredniju nagradu, stan u naselju Zemunske kapije, dobila je Maja Florić iz Paraćina.

Srećne dobitnike nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2020" iz bazena u studiju Radio-televizije Srbije, sa 3.261.480 pristiglih koverata, izvukla je teniserka Olga Danilović, a najvredniju nagradu, stan u beogradskom naselju Zemunske kapije, dobila je stanovnica Paraćina.

Uzmi račun i pobedi Stan je u naselju Zemunske kapije / Printskrin: RTS

Bilo je suđeno da ključevi stana večeras odu u Paraćin, odakle je i žena kojoj su oni isklizli iz ruke. Naime, prva koverta koju je Olga Danilović izvukla iz bazena bila je adresirana na Snežanu Medić, takođe iz ovog grada.

I dok su svi očekivali da čestitaju Snežani, iz komisije su saopštili da njena koverta ipak nije ispravna - na njoj je falio broj telefona. 

Olga je ponovo morala u bazen, a iz drugog puta izvukla je Maju Florić. 

Izvlačenje održano večeras prvo je od 11 u državnoj nagradnoj igri, a prenos je bio na prvom programu RTS-a. Ostale nagrade će biti dodeljene srećnim dobitnicima do kraja godine u 10 preostalih.

Podsetimo, nagradna igra je ove godine startovala 15.oktobra. Za učešće je potrebno spakovati u kovertu 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. septembra i čija vrednost nije manja od 100 dinara.

Uzmi račun i pobedi Ostalo je još 10 izvlačenja / Printskrin: RTS

Prilikom adresiranja dovoljno je napisati "Uzmi račun i pobedi 2020" i upisati lične podatke, a potom kovertu ubaciti u najbliže poštansko sanduče. Slanje koverte je besplatno, a cilj nagradne igre je sprečavanje sive ekonomije.

Država je kao nagrade obezbedila 60 automobila i 12 stanova u Beogradu, a i ovaj put biće organizovano takmičenje gradova i opština u broju poslatih računa, te će najaktivnije lokalne zajednice podeliti ukupan fond od 180.000 evra za projekte od značaja za njihovu zajednicu.

Video: Ovo su pravila igre Uzmi račun i pobedi:Stiglo skoro 140.000 koverata, prvo izvlačenje 21.novembra

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    28. novembar 2020 | 19:07

    Ljudi moji možda žena nema telefon......mnogi stariji nemaju mobilne a fiksni su odjavili jer moraju svaki mesec da plate skoro 600 dinara a da i ne podignu slušalicu......ovo je prevara....vratite ženi nagradu i pronađite je pomoću adrese kako se to radilo i dok nisu postojali telefoni.Sramota i prevara

  • Jossi

    28. novembar 2020 | 19:04

    I opet ste sve naveli da treba samo br telefona ne,mozda zena nema telefon ja bi vas tuzio da ste mene izvukli i kao zbog telefona ne dobijem nagradu.

  • Milica

    28. novembar 2020 | 18:53

    A šta ako žena nema telefon?

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>