• 60
 ≫ 

Bili smo kao na iglama dok je komisija proveravala našu kovertu: Ovo je Maja, dobitnica stana

 ≫ 

U večerašnjem, prvom po redu, izvlačenju nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2020", stan je otišao u ruke Maji Florić iz Paraćina

  • 60
Maja Folić, dobitnica stana

Maja Folić, dobitnica stana / Foto: Privatna arhiva

Maja Florić (35) iz Paraćina, koja je večeras osvojila stan u beogradskom naselju Zemunske kapije u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi 2020", i dalje ne može da veruje svojoj sreći.

Kako je za Telegraf Biznis rekla, mala nada da će baš nju izvući sve vreme je postojala.

Uzmi račun i pobedi

"Uzmi račun i pobedi 2020"/ Printskrin: RTS

- Iskreno, nisam očekivala. Od tri miliona koverata koliko je poslato, nisam se nadala da biti izvučena neka moja. Mislim, uvek postoji neka mala nada... - radosno kaže Maja.

Kada je videla svoje ime na koverti koju je voditelj Slobodan Šarenac držao u rukama, usledio je šok.

- Nisam mogla da verujem svojim očima. Tih dva, tri minuta dok je komisija proveravala da li je koverta regularna bili smo kao na iglama. A onda, onda smo suprug, deca i ja skakali i veselili se. Ovo je prvi put da smo dobili nešto ovako veliko - prepričava Maja.

Da uveća svoje šanse, Maja je poslala oko 20, 30 koverti. Šta će raditi sa stanom kome se nije nadala u ovom trenu ni sama ne zna.

- Mislim da će da mi znači. Moja deca rastu, sigurno će krenuti na studije, možda i u srednju školu, pa će nam sigurno značiti da imamo nešto i to baš u Beogradu.

Maja Folić, dobitnica stana

Porodica Folić / Foto: Privatna arhiva

Ipak, u ovoj neočekivanoj sreći Maja ističe da joj je istovremeno i žao žene čija je koverta prvo izvučena, a potom proglašena neregularnom. U pitanju je takođe stanovnica Paraćina.

- Nagrada je umalo otišla u ruke mojoj sugrađanki. Ne poznajem ženu, ali mi je žao. Znam kako bih se ja osećala u toj situaciji - iskrena je ona.

Podsetimo, u večerašnjem, prvom po redu, izvlačenju nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2020", stan je otišao u ruke Maji Florić iz Paraćina, dok su pet automobila FIJAT 500L usrećili dobitnike iz Beograda, Bele Crkve, Kragujevca i Zemun Polja.

Nagradna igra je ove godine startovala 15.oktobra. Za učešće je potrebno spakovati u kovertu 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. septembra i čija vrednost nije manja od 100 dinara.

Uzmi račun i pobedi

Printskrin: RTS

Prilikom adresiranja dovoljno je napisati "Uzmi račun i pobedi 2020" i upisati lične podatke, a potom kovertu ubaciti u najbliže poštansko sanduče. Slanje koverte je besplatno, a cilj nagradne igre je sprečavanje sive ekonomije.

Država je kao nagrade obezbedila 60 automobila i 12 stanova u Beogradu, a i ovaj put biće organizovano takmičenje gradova i opština u broju poslatih računa, te će najaktivnije lokalne zajednice podeliti ukupan fond od 180.000 evra za projekte od značaja za njihovu zajednicu.

Video: Kako naći stan u situaciji kada cene nekretnina i zakupa divljaju?

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vesna

    28. novembar 2020 | 22:20

    Ovu porodicu poznajem licno, iskreno reč je o vrlo dobroj, poštenoj i skromnoj porodici, tako da vaši neumesni komentari zaista nisu na mestu.

  • Izgledaju

    28. novembar 2020 | 21:54

    Kao posteni i dobri ljudi, Cestitam od srca

  • Lols

    28. novembar 2020 | 22:46

    Boze boze ..ljudskoj zlobi kraja nema.Citam komentare i ne verujem..pa kako vas nije sramota??? Dobili ljudi stan,srecni dobitnici,naravno da nece priznati koverat bez broja telefona.Jasno su navedena pravila igre,pa ko ne postuje neka se jedi kad ga izvuku i ne priznaju! Cestitam porodici od srca!

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>