• 0

Sa snega u tropsku klimu: Svetski ekonomski forum napušta Davos i seli se u ovu zemlju

Samo je jednom, ranije, skup održan van Švajcarske

  • 0
Singapur Foto: Pixabay

Svetski ekonomski forum biće održan u Singapuru u maju 2021. godine, a ne u Davosu, kao što je to do sada bio običaj, saopštili su organizatori, navodeći kao razlog sanitarnu situaciju.

Organizatori su već jednom odložili godišnji skup za maj. Na kraju je odlučeno da uopšte ne bude u Švajcarskoj. Samo je jednom, ranije, skup održan van Švajcarske. Forum je 2002. godine održan u Njujorku u znak solidarnosti posle terorističkih napada 11. septembra.

Organizatori su izrazili nadu da će se forum 2022. godine vratiti u Davos, gde su sada na snazi mere protiv pandemije kovida-19. I naš domaći Kopaonik biznis forum će se, umesto tradicionalnog martovskog okupljanja, održati u maju 2021. godine.

Kako je ranije saopštio Savez ekonomista Srbije, godišnji sastanak o najaktuelnijim ekonomskim, političkim i društvenim temama u regionu će zbog virusa korona biti odložen, te će se održati od 23. do 26. maja naredne godine.

Video: Šta znači pacov u kineskom restoranu? Sanitarnu inspekciju, milionsku kaznu i katanac na vratima

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>