• 0

Poznati muzičar ispisao istoriju Najkija: Patike "Jordan 1 Air Balvins" prodate u trenu!

Koštaju 190 dolara, a dizajnirane su u skladu sa muzičkim i životnim stilom izvođača iz Kolumbije, Džej Balvina

  • 0
J Balvin

J Balvin / Foto: Wikipedia/Jeff Pinilla

Kolumbijski izvođač žanra reggaeton, J Balvin (Džej Balvin, Hose Alvaro Osorio Balvin), osim po popularnim pesmama, poznat je i po svom modnom stilu i velikom broju pari patika koje poseduje. One su najčešće šarene i neobične, baš kao i ove napravljene u saradnji s Najkijem.

Muzičar je fanovima delimično dao naznaku o patikama koje je dizajnirao u februaru ove godine, kada se pridružio Dženifer Lopez na sceni, u okviru "Super Bowl Halftime Show".

Na dan kada su konačno puštene u prodaju, odnosno 8. decembra, čak 10 meseci nakon nagoveštaja, patike Air Jordan I x J Balvin su rasprodate u trenu, širom sveta. Kolumbijac je tako ušao u istoriju kompanije Najki, kao prvi latino umetnik koji je sarađivao s brendom "Jordan".

Inspirisane Džej Balvinovim najnovijim studijskim albumima Colores i Vibras, "Air Balvins" model patika ima mnoštvo vibrantnih boja, bele/crne pertle, smajli, znak munje, i razne druge detalje.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by J Balvin (@jbalvin)

 

Pevač, kojeg na Instagramu prati više od 45 miliona ljudi iz celog sveta, rekao je da ova saradnja "još jedan način da se poveže sa svetom, te da je to njegovo ostvaranje sna".

Patike koštaju 190 dolara, a prodate su u raznim trgovinama kao što su Foot Locker, Shoe Gallery, SoleFly, i mnoge druge.

Video: Kardi Bi pokazala cipelarnik svog muža i otkrila da ima 3.200 pari skupocenih patika

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>