• 7
 ≫ 

Imate problem da kažete "ne" šefu? Oni su odbili zahtev kraljice Elizabete, i to nije dobro prošlo

 ≫ 

Kraljica je, kako pišu britanski mediji, "besna" zbog njene odbijene ideje o "korona balonu"

  • 7
Queen Elizabeth II, kraljica Elizabeta II Foto: Tanjug/AP

Kraljica Elizabeta II je verovatno najviše poštovana figura iz cele rojalske porodice Velike Britanije, i njena reč je zapovest, ali izgleda ne baš uvek.

Naime, neko vreme unazad govori se o tzv. "korona balonu" (covid bubble) tokom praznika, koji je kraljica postavila kao uslov svim zaposlenima. On podrazumeva 20 najbližih radnika, koji treba da budu mesec dana u kući na selu - Sandringham - izolovani od svojih porodica u ovom momentu, zbog virusa.

To znači da najbliže osoblje kraljice Elizabete II neće moći da vidi svoje najdraže tokom cele praznične sezone, što je možda neočekivano naišlo na otpor. Neki su, čak i tokom krize, odlučili da zbog toga daju otkaz. Ljudi su ove godine svakako shvatili da su zdravlje i porodica zaista na prvom mestu i teže pristaju na ovakve radne uslove.

Kraljica je, kako pišu britanski mediji, "besna" zbog negodovanja, a evo i zašto. To znači da bi morala da prekine tradiciju, dugu 33 godine, proslavljanja praznika u Sandringham-u, i da Božić i Novu godinu 2020. dočeka u Windsor-u.

Osoblje koje je većinski odbilo ovaj kraljičin zahtev čine spremačice, batleri, radnici zaduženi za pranje veša i održavanje kuće generalno. Oni su rekli "što je mnogo, mnogo je". Žele da ostanu lojalni kraljici Elizabeti II (94), ali sa druge strane, žele da budu s najmilijima oko 25. decembra.

Video: Da li je Megan Markl trebalo da bude deo kraljevske porodice?

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boža zemunac

    14. decembar 2020 | 08:41

    Pametni ljudi.A koliko ova baba misli da živi. Zeznula je i kornjače sa Galapagosa.

  • Filip

    14. decembar 2020 | 08:39

    Nije to nista nekada davno je grof drakula odbio njen zahtev i zbog toga je proboden kolcem

  • novinar

    14. decembar 2020 | 10:38

    cezarova nacisticka kraljica Elizabeta od Fuckingthem Palate bas kao i saudijski teroristicki kralj Salman Solomon von Sulejman od Harema tj.Solomonovg Hrama , ostaci rimskosolomonske imperijalne robovlasnicke nacisticke teroristicke oligarhije koji su umislili da su genetski prioritetni .

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>