• 2

Drakulić po treći put predsednik kluba "Privrednik", vodiće ga i naredne dve godine

Na elektronskoj sednici je usvojen i godišnji izveštaj o radu

  • 2
Zoran Drakulić, potpredsednik srpskog poslovnog kluba Foto: Tanjug/ANDJELKO UTJESANOVIĆ/ ARHIVSKA FOTOGRAFIJA

Skupština Srpskog poslovnog kluba "Privrednik" je dosadašnjem predsedniku kluba Zoranu Drakuliću produžila mandat na još dve godine, zbog zalaganja i uspešnog vođenja kluba.

Kako je saopšteno, članovi skupštine su jednoglasno napravili presedan i izabrali Drakulića za predsednika kluba u trećem mandatu.

S obzirom na trenutnu zdravstvenu situaciju u zemlji, ovogodišnja izborna sednica Skupštine SPK "Privrednik" održana je elektronski 15. decembra.

Na sednici je usvojen godišnji izveštaj o radu i izabrani su novi članovi za organe upravljanja.

Za članove Izvršnog odbora izabrani su: Miroljub Aleksić, Miodrag Babić, Raško Moskovljević, Ranko Sočanac, Toplica Spasojević i Ivana Veselinović, dok su za sastav Nadzornog odbora izabrani: Dragijana Radonjić Petrović, Zoran Obradović i Nebojša Šaponjić.

Članovi kluba, koji reprezentuju najveće srpske kompanije, sa pažnjom prate dešavanja u procesima kreiranja poslovnog ambijenta, naročito u ovom trenutku kada je cela privreda pogođena posledicama pandemije korona virusa, navedeno je u saopštenju.

Članovi će se, kao i uvek, zalagati za maksimalnu uključenost realnog sektora u procese definisanja konkretnih politika i mera, poručio je SPK "Privrednik".

Video: Težak vam posao? A šta mislite kako je čistiti led sa mosta koji ide preko okeana

(Telegraf Biznis/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Qwer

    17. decembar 2020 | 11:01

    Kako lepa vest. Narednih pet godina sm miran, jer sam baš bio zabrinut, ko će da dođe na tako odgovorno mesto. Ali Zoki je nezamenjiv, večan.

  • Zoran

    16. decembar 2020 | 18:16

    Bravoooooooooo !

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>