• 0

Preseljena filijala Triglav osiguranja u Čačku

U korak sa savremenim enterijerskim prostorima filijala Triglav osiguranja Čačak preseljena je 1.12.2020. na novu lokaciju u ulicu Braće Glišića broj 4. Radno vreme je svakog radnog dana od 8.30 do 16.30 časova, a prostor je prilagođen svim epidemiološkim merama

  • 0
Triglav Čačak filijala

Foto: Triglav/Promo

U ponudi su sve vrste osiguranja kao što je auto kasko, putna asistencija, osiguranje domaćinstva, životno osiguranje, putno zdravstveno, poljoprivredno osiguranje. U ovom periodu u ponudi su posebne povoljnosti kod ugovaranja Kombinovanog osiguranja domaćinstva i polisa putnog zdravstvenog osiguranja sa pokrićem za Covid 19.

Kontinuiranim inovacijama Triglav osiguranje Srbija nastoji da na što bolji način, odgovori potrebama klijenata uvodeći nove i razvijajući postojeće kanale komunikacije. Otvaranjem odnosno preseljenjem filijale nastavljen je imperativ kvalitetnog poslovanja i unapređenja dugoročnog odnosa sa klijentima.

Triglav Čačak filijala

Foto: Triglav/Promo

Triglav osiguranje je za svoje klijente na raspolaganju ne samo u okviru prodajnih mesta, već i uslugama koje pruža na daljinu među kojima se nalazi putno zdravstveno osiguranje sa pokrićem Covid 19 i online osiguranje domaćinstva Moj krov.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>