• 0

Počela prijava ugostitelja za odmor preko vaučera: Prvi spisak građanima će biti dostupan 1. januara

Usluge smeštaju mogu pružiti preduzetnici, privredna društva, druga pravna lica i fizička lica

  • 0
Praznik, praznici, godišnji odmori, neradni dani

Foto: Profimedia

Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija pozvalo je zainteresovane ugostitelje da se prijave za realizaciju programa vaučera za 2021. godinu i najavilo da će prvi spisak domaćina kod kojih je moguće iskoristiti državne vaučere biti objavljen najkasnije do 31. decembra.

U pozivu na internet stranici Ministarstva navedeno je da će prijavljivanje građana za vaučere od minimum pet besplatnih noćenja u prijavljenim objektima trajati od 1. januara do 15. oktobra 2021. godine.

Naredna godina biće sedma za redom kako se preko besplatnih vaučera realizuje Uredba o uslovima i načinu dodele sredstava za podsticanje unapređenja turističkog prometa domaćih turista na teritoriji Srbije.

Usluge smeštaju mogu pružiti preduzetnici, privredna društva, druga pravna lica i fizička lica, kao i zdravstvene ustanove koji te usluge pružaju u skladu sa zakonom a evidentirani su u centralnom sistemu - E-turista.

Video: Težak vam posao? A šta mislite kako je čistiti led sa mosta koji ide preko okeana

(Telegraf Biznis/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>