• 0

Kampanja podrške zdravstvenim radnicima "Hvala vam, doktori" dobitnik svetske EPICA nagrade

Svojim delovanjem, EPICA nagrađuje izvanrednu kreativnost agencija

  • 0
Hvala vam, doktori Foto: McCann Beograd

Kampanja podrške zdravstvenim radnicima “Hvala vam, doktori”, u realizaciji agencija McCann Beograd i UM Beograd, osvojila je zlatnu EPICA nagradu na specijalnoj online dodeli prestižnih svetskih priznanja.

U konkurenciji od čak 1.980 prijava iz 59 zemalja, dobitnika je odlučivao stručni žiri sačinjen od urednika i novinara najuticajnijih svetskih medija u oblasti oglašavanja.

Kampanja „Hvala vam, doktori“ osvojila je zlato u kategoriji COVID-19 Communications. Realizovana je u saradnji sa listom Nedeljnik, za koji su kreirane specijalne naslovne strane posvećene neprekidnoj borbi „istinskih superheroja današnjice“, zdravstvenih radnika, sa pandemijom koronavirusa.

- Ovu nagradu posvećujemo upravo njima, kao zapis u vremenu za njihove nadljudske napore. Zahvaljujemo se ljudima širom sveta koji su kampanju podelili na svojim ličnim profilima, kao i članovima žirija EPICA festivala koji su u našoj priči prepoznali univerzalnu istinu. Čestitam svim članovima tima, našim partnerskim agencijama, kao i magazinu Nedeljnik - izjavila je Jana Savić Rastovac, izvršna kreativna direktorka, McCann Beograd.

EPICA nagrade za kampanju „Hvala vam, doktori“ usledile su nakon nedavno dodeljenih BalCannes, Kaktus i ACT Responsible priznanja.

- Drago nam je da se ova kampanja izdvojila svojom jakom emotivnom porukom i da nastavlja da niže nagrade na prestižnim smotrama kreativnosti i advertajzinga. Bilo je veliko zadovoljstvo priključiti se kampanji i pozvati naše medijske partnere da pomognu da poruka velike zahvalnosti stigne do doktora i medicinskog osoblja širom regiona, i to na mestima gde će ih oni sigurno primetiti - u blizini COVID bolnica. Hvala kolegama, hvala medijskim partnerima i najveće hvala našim pravim herojima - doktorima, poručila je Branislava Cagronov, Regionalna direktorka UM.

Svojim delovanjem, EPICA nagrađuje izvanrednu kreativnost agencija, konsultantskih kuća, PR, marketinških ili tehnoloških kompanija, produkcijskih kuća, dizajnerskih studija i pojedinačnih umetnika, promovišući je van njihovih nacionalnih granica.

Video: Radnici koji će raditi od kuće do 2021. godine ili - zauvek?!

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>