• 1
 ≫ 

Jaja iz budućnosti: U srpskim marketima u prodaji jaja koja su "spakovana sutra"

 ≫ 

Iako na prvi pogled deluje kao šala, ovo to u stvari i nije

  • 1
Jaja Foto: Facebook/Danica Maletić

Kada je jedna sugrađanka otišla u prodavicu i kupila kutiju od deset komada jaja, nije ni slutila da se našla u filmu "Povratak u budućnost", jer je 19. decembra kupila jaja koja su pakovana dan kasnije, 20. decembra.

Ovu nelogičnost ona je podelila na svom Fejsbuk profilu, gde je uz sliku jaja napisala duhovitu opasku: Danas je 19.12.2020. Jaja su spakovana sutra!

I stvarno, na kartonskoj kutiji jaja nalazi se uredno udaren, prepoznatljiv plavi pečat sa dva datuma. Datum pakovanja 20. 12. 2020. godine, a odmah ispod i datum do kada su jaja upotrebljiva 18. januar 2021. godine.

Danas je 19.12.2020. Jaja su spakovana sutra!!!Posted by Danica Maletić on Saturday, December 19, 2020

U komentarima ispod njenog posta usledilo je još šala, ali i opravdanja, od toga da su jaja "ispred svog vremena", preko toga da je bitno da su u roku, pa sve do toga da je neko sigurno pogrešio u ovom ludilu zbog kog smo svi pogubljeni.

Iako na prvi pogled deluje kao simpatična šala, ovo to u stvari i nije, jer su jaja visoko osetljiva namirnica i sa njihovim rokom trajanja ne bi trebalo da se igra i šali, jer posledice mogu da budu ozbiljne.

Verujemo da je reč o štamparskoj greški, jer svaki proizvod ovog tipa prolazi stroge kontrole.

Video: Radnici koji će raditi od kuće do 2021. godine ili - zauvek?!

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>