• 3
 ≫ 

"Uzmi račun i pobedi": Dodeljen stan u Zemunu, igrač je zbog sitne greške ostao bez automobila

 ≫ 

Samo u toku jučerašnjeg dana stiglo je 180.000 koverti iz cele Srbije

  • 3
Uzmi račun i pobedi

Printskrin: RTS

Večeras je u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi" dodeljen i četvrti stan u beogradskom naselju Zemunske kapije, a ključevi će otići u ruke Vesne Cvetković iz Kragujevca.

Automobile Fiat 500L su dobili Slađana Todorović, Budić Milica, Branislav Aljetić, Ružica Valčić i Proković Milena.

Dobitnicima je sreću ove večeri donela glumica Dragana Mićalović, ali nažalost, nisu se svi radovali jer je Mihajlo Petrić, koji nije naveo svoj broj telefona na koverti, ostao bez automobila.

Samo u toku jučerašnjeg dana stiglo je 180.000 koverti iz cele Srbije, a ukupno je u studiju bilo čak 5.587.487.

Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti. Na poleđini koverte neophodno je napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt telefon dok je na drugoj strani dovoljno napisati "Uzmi račun i pobedi 2020".

Pravo učešća imaju svi punoletni građani Republike Srbije dok je slanje koverata potpuno besplatno. Sve informacije o nagradnoj igri građani mogu pronaći na sajtu www.uzmiracun.rs a na raspolaganju im je i kontakt centar putem mejla kontakt@uzmiracun.rs , za sva dodatna pitanja i podršku.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ucesnik

    20. decembar 2020 | 03:23

    Moze li jedno izvlscenje bez nekih namestanja ? Kakav bre telefon na pozadini koverta da posle osobu uznemiravaju raznorazne budale. Ima adresa ako je sve ok pismeno ga obavestite da je dobio nagradu i kraj price. Ajde onda i loto tako da igramo da izbacimo skeniranje listica vec kao sto se igrao na pocetku, to vam nebi odgovaralo isto jeli ? Nebi znali koja je dobitna kombinacija pa da stelujemo ne dobitnu itd itd. Glupe su to fore.

  • panic

    20. decembar 2020 | 08:30

    sve same prevare ti kao što nisu naveli sitne greške ili račun ispod 100 din i još silne bazalne greške jednostavno da se narod navuče čovek izvučen ali zbog broja ili slično ostao bez nagrade a to svi prekontrolisi pre nego što pošalju to je slično onoj emisiji kad se telefonom javljas pitanje prosto ko pasulj voditeljka skoro sve kaže maltene i rešenje ali gledalac uvek da pogrešni odgovor i na kraju zadnji poziv i odgovor tačan a ovi jadnici što zvali i čekaju na liniji samo plaćaju ovo je tome slično

  • Erak

    20. decembar 2020 | 06:56

    Sledeći put će tražiti da se na poleđini koverte napiše JMBG.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>