• 0

U ovoj zemlji se otvara prvi Teslin servisni centar na Balkanu, i to već u januaru. Kad će u Srbiji?

Podsećamo, u Hrvatskoj je 13. novembra otvorena prva pop-up radnja ove kompanije za e-vozila

  • 0
Tesla kola kompanija logo

Foto: Tanjug/AP

Tesla se priprema za stvaranje svog prvog servisnog centra u Atini, a ujedno i na Balkanu, koji će zadovoljiti sve potrebe kupaca, nakon što je kompanija počela da prodaje svoje modele u Grčkoj.

U Hrvatskoj je 13. novembra otvorena prva Teslina radnja, što je kupcima iz Srbije najbliža destinacija, dok proizvođač ne otvori prodavnicu i u našoj zemlji, kako je ranije najavljivano.

Imperija Ilona Maska ima svoje prodajne centre i galerije u 35 zemalja širom sveta, među kojima je i Hrvatska. Svoje servisne centre za sada ima u isto toliko država. Među njima nisu naše komšije, ali će uskoro biti Grčka. Ovo je detaljan spisak zemalja u kojima Tesla posluje.

Kako prenosi portal themanews.com, prvi servisni centar na Balkanu trebalo bi da bude otvoren već u januaru 2021, a aktuelni vlasnici Teslinih modela u Grčkoj do tada mogu da održavaju svoja vozila kod određenog tima kompanije. Ipak, uskoro bi to sve trebalo biti dosta organizovanije.

Prisustvo Teslinog servisnog centra u Atini nije važno samo za Grčku, već za ceo Balkan, jer u ovom trenutku nema drugog u regionu. Najbliži je u Pragu ili Beču, dok se priprema i Slovenija.

Video: Ilon Mask, biznismen i genije koji planira da pravi grad na Marsu

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke