• 0

U ovoj zemlji se otvara prvi Teslin servisni centar na Balkanu, i to već u januaru. Kad će u Srbiji?

Podsećamo, u Hrvatskoj je 13. novembra otvorena prva pop-up radnja ove kompanije za e-vozila

  • 0
Tesla kola kompanija logo Foto: Tanjug/AP

Tesla se priprema za stvaranje svog prvog servisnog centra u Atini, a ujedno i na Balkanu, koji će zadovoljiti sve potrebe kupaca, nakon što je kompanija počela da prodaje svoje modele u Grčkoj.

U Hrvatskoj je 13. novembra otvorena prva Teslina radnja, što je kupcima iz Srbije najbliža destinacija, dok proizvođač ne otvori prodavnicu i u našoj zemlji, kako je ranije najavljivano.

Imperija Ilona Maska ima svoje prodajne centre i galerije u 35 zemalja širom sveta, među kojima je i Hrvatska. Svoje servisne centre za sada ima u isto toliko država. Među njima nisu naše komšije, ali će uskoro biti Grčka. Ovo je detaljan spisak zemalja u kojima Tesla posluje.

Kako prenosi portal themanews.com, prvi servisni centar na Balkanu trebalo bi da bude otvoren već u januaru 2021, a aktuelni vlasnici Teslinih modela u Grčkoj do tada mogu da održavaju svoja vozila kod određenog tima kompanije. Ipak, uskoro bi to sve trebalo biti dosta organizovanije.

Prisustvo Teslinog servisnog centra u Atini nije važno samo za Grčku, već za ceo Balkan, jer u ovom trenutku nema drugog u regionu. Najbliži je u Pragu ili Beču, dok se priprema i Slovenija.

Video: Ilon Mask, biznismen i genije koji planira da pravi grad na Marsu

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>